kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Eğitimle ilgili girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir gün. Yay'daki Ay, kültürel faaliyetleri ve seyahatleri gündeme getirebilir. Her konuda meraklı ve faal olacaksınız.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Dış görüntünüz ve sağlığınız konusunda kendinizi zinde hissedeceksiniz. İş yaşamınızda görüşlerine değer verdiğniz arkadaşlarınızla, maddi konularda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Kendinizi enerjik hissetmenize rağmen, vücudunuzda hassasiyet gözleyebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, ikili ilişkilerinizden yenilikler bekleyebileceğinizi belirtiyor.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Sağlık ve bakım konularına ağırlık verebileceğiniz ve kendiniz için alışveriş yapabileceğiniz bir gün. Sevdiklerinizden size eşlik etmelerini isteyebilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün ailenizle uzun zamandır ihmal ettiğiniz konular üzerine eğilebilirsiniz. Yay'daki Ay'dan aşk ve eğlence konusunda rahatlatıcı etkiler alabileceğiniz görülüyor.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Ortaklarınız veya işbirliğinde bulunduğunuz kimselerle yakın çevrenize kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kendinizi gösterme eğiliminiz çok yüksek. Yay'daki Ay, enerjinizi maddi konulara yönlendirmenize yol açabilir. Spekülatif konulara ilgi duyabileceğiniz bir gündesiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilir, yasal sorunlarınıza çare bulabilirsiniz. Burcunuzdaki Ay, kendinizi gösterme ve sosyal ortamlarda dikkat çekme eğiliminizi güçlendiriyor.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Ortak paylaşımlarınızda hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yay'daki Ay, bilinçaltı huzursuzluklarınızı artırarak ikili ilişkilerinizde sorun yaşamanıza neden olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün işinizle ve ilişkilerinizle ilgili olumlu değişimler yaşayabilirsiniz. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanın. Grup çalışmaları gündemde.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün uzak ülkelerle oluşturduğunuz bağlantılarınızdan hoş haberler almak keyfinizi yerine getirebilir. Ticari ilişkilerinizden ve spekülatif konulardan kazançlı çıkmanız mümkün.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır