kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erikli tavuk yahnisi
Malzemesi:
* 1 kg. but tarafından piliç
* 2 adet kuru soğan
* 2 diş sarmısak
* 1 çay kaşığı zeytinyağı
* 1 kg. erik
* 1,5 tatlı kaşığı tuz
* Karabiber
* Yarım su bardağı su
* 2 adet sivri biber
* kimyon

HAZIRLANIŞI:
İnce ince doğradığınız soğan ve sarmısakları zeytinyağında sote edin. Derisi alınmış but tarafından pilici, kuş başından biraz büyük parçalara ayırın ve sotelenmekte olan soğan ve sarmısağa ilave edin. Su, tuz, karabiber ve kimyonu ekleyip pişirin. Ateşten almadan kısa bir süre önce kuşbaşı doğranmış erik ve ince ince doğranmış sivri biberi ilave edin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır