kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ecevit siestaya başladı
Başbakan Ecevit, yaz mesaisi uyguluyor: Programlarına öğleden sonra başlıyor, haftasonları evden çıkmıyor

Aşırı sıcak nedeniyle kamu kurum ve kuruluşlarında siesta mesaisi uygulanması kararlaştırılırken Başbakan Bülent Ecevit de günlük programlarını değiştirdi. Ecevit, dün programlı tek görüşmesini saat 16.00'dan sonra yaptı. Ecevit Devlet Bakanı Rüştü Kazım Yücelen ile Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü yöneticilerini saat 17.00'de kabul etti.

Ecevit, sıcakların artmaya başladığı geçtiğimiz hafta Cuma gününden bu yana günlük programlarında değişiklik yaptı. Daha önce sabah saatlerinde Başbakanlık Binası'na gelerek çalışmalarına başlayan ve öğle yemeği için evine giden Ecevit, bir haftadır Başbakanlık Binası'na sadece öğleden sonraları geliyor.

WOLF'LA BAŞLADI
Ecevit, bu uygulamayı geçen cuma günü ABD Başkanı Bill Clinton'ın Hazar Havzası'ndan sorumlu danışmanı John Wolf'u kabulünde başlattı. Öğlene kadar evinde kaldıktan sonra Başbakanlığa geçti ve Wolf'u saat 14.00'de kabul etti. Daha sonra erken saatlerde evine çekilen Başbakan Cumartesi ve Pazar gününü Or-An Sitesi'nde bulunan evinde geçirdi ve sıcaktan korunmak için hiç dışarı çıkmadı. Ecevit, evine giden doktoru Arif Abacı tarafından da sağlık kontrolünden geçirildi.

Başbakan Ecevit, dün de saat 14.00'te evinden çıkarak Başbakanlığa geldi ve bu kez randevusunu saat 17.00'de gerçekleştirdi.

Erhan SEVEN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır