kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
4 çocuk istiyorum
Anne olmanın kendisini çok değiştirdiğini, bencillikten kurtardığını söyleyen Elle Macpherson, 2 yaşındaki oğlu Flynn'e en az 3 kardeş daha istediğini söylüyor

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Elle MacPherson, Bahamalar'daki evini İngiliz Hello dergisine açtı. 2 yaşındaki oğlu Flynn ile çok özel fotoğraflar çektiren Bayan Vücut lakaplı Elle Macpherson, yaşamını ve gelecek için planlarını anlattı. Bayan Vücut, kariyerini artık oyunculuk alanında sürdürüyor. Ünlü televizyon dizisi "Sıkı Dostlar" ile kariyerinin doruğuna ulaştı. Son olarak da Kanada'da bir filmin çekimlerini tamamladı. Ancak bütün bu yoğun tempoya rağmen, 37 yaşındaki süpermodel hala iş yaşamı ve özel yaşamı arasında bir denge kurmayı beceriyor. 5 yıldır birlikte olduğu Fransız bankacı Arpad "Arki" Busson ve küçük oğlu Flynn'a vakit ayırmayı hiç ihmal etmiyor.

EVİMİN KADINIYIM
Arki ve Flynn ilerleyen yaşına rağmen güzelliğinden en ufak bir şey kaybetmeyen güzel modelin hayatındaki en önemli iki şey. "Harika bir sevgilisi ve harika bir çocuğu olduğu için kendisini çok şanslı hissediyor" ve onlarla birlikte geçirdiği dakikalardan inanılmaz zevk alıyor.

Bahamalar'daki evinde çok mutlu görünen MacPherson'a annelik de çok yakışıyor. Ünlü model, yoğun tempodan fırsat bulduğu zamanlar gelebildiği evinde tam anlamıyla evinin kadını halini alıyor. Anne olmaktan çok hoşnut. Anne olmanın kendisine çok şeyler öğrettiğini belirtiyor ve ekliyor: "Bu sayede bencilliğimden ve takıntılarımdan kurtuldum. Anne ve babamı da yeni yeni anlayabiliyorum". Flynn'ın tek çocuk olarak yetişmesini istemediğini belirten McPherson daha fazla çocuk yapmak istediğini belirtiyor ve yeni bir çocuğa her anlamda hazır olduğunu vurguluyor. Ancak şu an için ufukta evlilik planları yok. Sevgilisi Arki'nin inançlı bir Katolik olmasından dolayı ilk evliliği geçersiz ilan edilene kadar kilisede düğün yapamayacaklar.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır