kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
2 dakika sonra
Havalimanı kavşağında takla atan araçtan burnu kanamadan çıkan genç çiftin yüzlerinde 2 dakika önce yaşadıkları dehşetin ve korkunun izleri vardı... Genç kadını eşi sakinleştirdi..

KAVŞAKTA ÇARPTI
YURTDIŞINDA yaşayan ve tatil için İstanbul'a gelen Ümit ve Emine Eyiz, 16 YN 204 plakalı otomobille Atatürk Havalimanı'na doğru yola çıktı. Genç çiftin otomobiline, Yenibosna Havalimanı Kavşağı'na geldiği sırada aşırı hızla giden ve plakası alınamayan bir otomobil arkadan çarptı.

YOLDAN ÇIKTI
ÇARPMANIN etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Ümit Eyiz'in kullandığı otomobil, yoldan çıkarak takla attı. Burunları bile kanamadan kazadan kurtulan Ümit Eyiz ve eşi Emine Eyiz'i yoldan geçen sürücüler kurtardı. Genç çift uzun süre kazanın şokunu atlatamadı.

TATİL ZEHİR OLDU
GÖZYAŞLARINA boğulan eşini teselli eden Ümit Eyiz, "Türkiye'ye tatil için geldik. Misafirlerimizi karşılamak için havalimanına gidiyorduk. Kavşağa geldiğimiz sırada arkadan birisi bize çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybettim" dedi.

İNSANLIĞINI KAYBETMİŞ
YOLDA savrulduktan sonra otomobilin takla attığını belirten Eyiz, "Bize çarpan sürücü o kadar insanlığını kaybetmiş ki durmadan kaçtı. Yine de ona kızmıyorum. O zaten belasını bulur" diye konuştu. Polis, Honda Civic marka otomobilin arandığını belirtti.

ERDİNÇ YILDIRIM


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır