kapat

12.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Elhamdülillah müslümanım
"Satanist Davası"nın sanıklarından Zinnur Gülşah Dinçer, "Şeytana uyup bir hata yaptığımı kabul ediyorum" dedi

Ortaköy'de Şehriban Coşkunfırat adlı genç kızı öldürmek suçundan yargılanan "Satanist Davası" nın sanıklarından Zinnur Gülşah Dinçer, "Ben satanist değilim, elhamdülillah müslümanım" dedi. Dinçer, duruşmada aynı davanın sanıklarından sevgilisi olduğu iddia edilen Engin Aslan ile tartıştı.

"BEN ONLARA KATILMADIM"
İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada önce sanıklardan Engin Aslan söz aldı. Aslan, "Olay günü bizimle birlikte olan Şehriban bayılmıştı. Ben doğa üstü güçlerin onu bayılttığını ve bizim onu öldürmemiz gerektiğini söyledim. Çünkü o anda kulağıma sesler gelmişti. Ömer ve Zinnur da kabul etti. Ben ve Ömer, Şehriban'ın boğazını sıkarken Zinnur da bıçaklamaya başladı" dedi. Bunun üzerine söz alan Zinnur Gülşah Dinçer, iddiaları reddetti ve "Ben onlara katılmadım. Öyle olsaydı öldürücü mahiyette vururdum ve olaydan sonra da açıklamazdım" diye kendini savundu. Dinçer, Engin Aslan'ın kendisinin sevgilisi olmadığını da söyledi. Buna çok sinirlenen Aslan "Onun için mi Şehriban'ı öldürdükten sonra benimle birlikte oldun" diye bağırdı.

DÖVMENİN TARİHİ ESKİ
Mahkeme heyeti olaya müdahale ettikten sonra Zinnur kolundaki dövmeyi 14 yaşında yaptırdığını ve satanistlerle ilgisinin olmadığını belirterek "Elhamdülillah müslümanım. Şeytana uyup bir hata yaptım" dedi. Duruşma dosyadaki eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

Ramazan KAYA


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır