kapat

05.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
AEK'ya para için gitmedim
Fenerbahçe'den AEK'ya transfer olan İbrahim Kutluay, "Gelişmekte olan Türk-Yunan dostluğuna katkıda bulunacağım için mutluyum" dedi

F.Bahçe'den Yunanistan'ın AEK takımına transfer olarak dikkatleri üzerine çeken milli basketbolcu İbrahim Kutluay, "F.Bahçe'yi kesinlikle para için satmadım" dedi.

Kendisi için paranın her şey olmadığını belirten genç oyuncu, "Fenerbahçe'nin başında Murat Özgül bulunsaydı hiçbir koşul öne sürmeden kalırdım. Murat Özgül, Fenerbahçe ve benim için gerçekten çok özel bir insan. Onun gelecekte Fenerbahçe'ye çok özel şeyler vereceğine inanıyordum. Bunun dışında medyada söylenenler ve yazılanlar tamamen taraflı yorumlar" diye konuştu.

"Bu benim idealimdi"
Sarı-lacivertli taraftarlara da mesajı olduğunu söyleyen Kutluay, "Kulübümü para için satmadım. Maalesef birçok insan böyle düşünüyor. Para için değil idealimi gerçekleştirmek için gittim" şeklinde konuştu.

Avrupa'nın en kaliteli liglerinden birinin Yunanistan'da bulunduğunu hatırlatan İbrahim, "Avrupa'da oynamak istiyordum. AEK'nın teklifi cazip geldi. Türk-Yunan ilişkilerine bir destek de benden gelecek" dedi.

FEHMİ ÖZGÜLER


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır