kapat

05.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor. Ay'ın durumu sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülüyor.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Aile içi ihtilaflardan rahatsız olup, bunları tek başınıza çözümlemek isteyebilirsiniz. Özel yaşantınızın bu durumdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bugün yakın çevre ilişkileri, kısa yolculuklar ve artan bir iletişim göze çarpıyor. Başak'taki Ay'ın burcunuzdaki Merkür'le oluşturduğu rahat açı iletişimde rahatlama getiriyor.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Yapacağınız harcamalara dikkat edin. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Yapıcı ve üretici yönünüz sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzdaki Ay, size aşırı duyarlılık, evle ilgili konularda kişisel girişimler getirebilir. Kendinizi her bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İçinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşkta gündeme gelebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Yakın çevreniz siz yepyeni kararlara sürükleyebilir. Liderlik yeteneğinizle çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz. Aşkta idealist fakat fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Başak'taki Ay'ın konumu iş yaşamınızda yoğun faaliyetlere işaret ediyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Çok canlı, yaratıcı ve değişime açık olabileceğiniz bir gün. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Parasal konularda ve yatırımlarınızda özenli olmanız gerekiyor. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabilirsiniz. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Karşıt burcunuz Başak'taki Ay, ikili ilişkilerin sizin için vazgeçilmez olduğunu vurguluyor. Eş veya ortağınızla birbirinize karşı daha ılımlı ve duygusal açıdan yakın davranabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır