kapat

05.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Para için yapmadılar!
Binlerce dolar karşılığında Playboy'a soyunan ünlülerin hepsi ağız birliği etmişcesine "Paranın önemi yok. Soyundum, çünkü bunu yapmak istedim" diyor

Dünyanın en çok ilgi gören erkek dergilerinden Playboy, bugüne kadar pekçok ünlü ismi soydu. Buz pistlerinin kraliçesi Katarina Witt, Michael Jackson'ın kardeşi La Toya Jackson ve Tehlike Çemberi dizisinin güzel yıldızı Farah Fawcett bunlardan yalnızca birkaçıydı. Hepsinin ortak noktası Playboy'a kesinlikle para için çıplak vermedikleri, bilakis bu işten büyük keyif aldıklarını söylemeleriydi.

"KEYİF VERİCİYDİ"
Playboy'un Ağustos sayısı için çıplak poz veren hemşire Darva Conger'in açıklaması da starlarınkileri aratmadı. Amerika'da olay yaratan "Kim Bir Milyonerle Evlenmek İster" adlı yarışmayı kazanıp dünyaevine giren, ancak kocasından dayak yiyip gazetelere manşet olan 34 yaşındaki acil servis hemşiresi Conger, Playboy'a soyunduktan hemen sonra paraya ihtiyacı olduğu için böyle bir iş yaptığını açıklamıştı. Ancak daha sonra 180 derece dönüş yapıp, ünlü bir yıldız edasıyla "Kendim için soyundum. Çok keyif vericiydi. Ortam ve ekip mükemmeldi. Çok rahat hissettim" dedi. Ünlülerin açıklamaları ise şöyleydi:

* La Toya Jackson (Şarkıcı): "Para için soyunmadım. Piton yılanıyla poz verirken eğlendim ama bir tane olmasına üzüldüm. Altı yedi tane olacağını düşünüyordum." Mart 1989'da Playboy'a çıktı.

* Patti Davis (Ronald Reagan'ın kızı): "Bedenimden gurur duyuyorum. 41 yaşındayım. 21'imde böyle görünmüyordum." Temmuz 1994'te Playboy'a soyundu.

*Julie Brown (Sunucu): "Bunu kendim için yaptım. Resimler beni tamamen değiştirdi. Gerçek Julie'yi buldum." Ağustos 1998'te Playboy'a çıktı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır