kapat

05.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Elin kırılsın hoca!
Pendik'te Kur'an kursu veren cami imamı, 11 yaşındaki Ferhat Kocakoç'u zincirle dövdü. Küçük çocuğa Adli Tıp tarafından 7 günlük rapor verildi...

SUYLA AYILTILDI
PENDİK Çınardere Merkez Camii'ne Kur'an kursuna giden 11 yaşındaki Ferhat Kocakoç, cami imamı Ali Keskin'den feci şekilde dayak yedi. Korkunç imam, küçük çocuğu arkadaşıyla kavga ettiği gerekçesiyle zincirle dövdü. Aldığı darbeler nedeniyle Kocakoç'un bayılması üzerine paniğe kapılan imam Ali Keskin, Kocakoç'u üzerine su dökerek ayılttıktan sonra arkadaşlarıyla eve gönderdi ve sonra da kayıplara karıştı. Eve geldiğinde oğlunu yara bere içerisinde gören baba Mehmet Kocakoç, çılgına dönerek soluğu hastanede aldı.

BABASI ŞİKAYETÇİ OLDU
VÜCUDUNUN çeşitli yerlerinde darp izi ve kalbinin üzerinde de büyük çapta morarma olan Ferhat, müşahade altına alındı. Küçük çocuğa Kartal Adliyesi Adli Tıp Kurumu tarafından 7 günlük rapor verilirken, oğlunu öldüresiye zincirle döven cami imamından şikayetçi olan baba Mehmet Kocakoç Kartal Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu. Gözaltına alınan imam Ali Keskin ise "Ferhat denilen talebe çok hırçın bir çocuk, poposuna cetvelle birkaç defa vurdum. Bizim zamanımzda hocalarımız falakaya çekerdi" dedi.

GÜLCAN DEMİRCİ - MEHMET ÖZIŞIK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır