kapat

05.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Artık "usta" oyuncu
Mine Çayıroğlu, dört yıldan bu yana devam ettiği İngiltere'deki tiyatro okulundan önümüzde günlerde diploma alıp mezun olacak

Aydan Şener'le birlikte rol aldığı televizyon dizileriyle şöhrete ulaşan dünün çocuk yıldızı Mine Çayıroğlu, kısa bir süre sonra "diplomalı oyuncu" olmaya hazırlanıyor. Dört yıldan bu yana devam ettiği İngiltere'deki tiyatro okulundan 22 Temmuz'da diploma alacak olan Çayıroğlu, "Bu bana büyük bir mutluluk yaşatacak" diyor. Çocuk olarak adım attığı oyunculukta zirveye çıkabilmek için akademik eğitimi şart gördüğü için bu okula kayıt olduğunu hatırlatan Çayıroğlu, "Sadece yeteneğin yeterli olmayacağını biliyordum. Eksikliklerimi aldığım bu akademik bu eğitimle giderdim. Şimdi artık daha büyük projelerde rol alabileceğim. Kendimi büyük prodüksiyonlar için hazırladım" diyor.

BAŞKAN BABA SEVİNÇLİ
Genç yıldızın babası Şile Belediye Başkanı İhsan Çayıroğlu da 23 Temmuz'da başlayacak geleneksel festival nedeniyle kızının diploma törenine katılamayacağını belirtiyor ve ekliyor: "Oyunculuğunu daha ileri boyuta taşıyacağına inancım tam. Bu bana büyük bir mutluluk yaşatıyor."


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır