kapat

05.07.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
iku
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gözyaşı dinmiyor
Ani ölümüyle herkesi üzen Kemal Sunal'ın Çiftehavuzlar'daki evi, gece gündüz ziyaretçiyle dolup taşıyor. Ailesini siyasiler ve sanatçılar da hiç yalnız bırakmıyor

Kemal Sunal'ın acılı ailesini yalnız bırakmayan aile dostları, sanatçı arkadaşları ve hayranları evinin önünde yoğun bir kalabalık oluşturdu. Sabahın erken saatlerinde başlayan ziyaretler, günboyu artarak devam etti.

Ziyaretçiler arasında Kültür Bakanı İstemihan Talay, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Balıbey, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, yapımcı Türker İnanoğlu'nun yanısıra sinema ve tiyatro sanatçıları Gülşen Bubikoğlu, Oya Başar, Müjdat Gezen, Perihan Savaş, Ediz Hun, Rafet El Roman, Meltem Cumbul, Suat Ülhan, Suma Hakan, gibi isimler yer aldı.

SUNAL'A SON MEKTUP
Ailesi, Kemal Sunal'ın sevenlerinin ona son cümlelerini yazabilmeleri için evlerinin bahçesine bir hatıra defteri açtı. Sunal'ın hayranları defter önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Sunal Ailesi'ni ziyarete gelenler arasında bulunan Kültür Bakanı İstemihan Talay, "Kemal Sunal bir sanatçıdan öte bir filozoftu" dedi. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu da Sunal hayranı 2 kızıyla birlikte ziyarete geldi.

Kenan KORKMAZ - Esin ÖVET


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır