kapat

28.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ağlatan takas
Beşiktaş Başkanı Bilgili ve Samsun Başkanı Uyanık, Erman için sonunda anlaştı. Takas olarak Samsun'a verilen Ertuğrul haberi hazırlık maçının devre arasında duydu ve yıkıldı

Beşiktaş, Samsunlu Erman'ı sonunda renklerine bağladı. Günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Samsunlu futbolcu için dün başkan Bilgili, Samsun Başkanı Uyanık'la birkez daha masaya oturdu. Bilgili, Erman'ın 4 milyon $ olan bonservisi için Uyanık'a "Size para veremeyiz" dedi ve futbolcu önerdi. Uyanık ise "Tamam" dedi ve "Ertuğrul'u isterim" diyerek bombayı patlattı. Kartal'ın başkanı biraz düşündü ve Uyanık'ın teklifini kabul etti. Ertuğrul, 94-95 sezonunda rekor bir ücretle (75 milyar) geldiği Beşiktaş'tan takas olarak Samsun'a geri dönmüş oldu.

Ertuğrul, Beşiktaş'ta 240 maçta 96 gol attı.

Beşiktaş ile bütünleşmiştim
Haberi basından Beşiktaş'ın dün Lusteneau ile yaptığı hazırlık maçında öğrenen Ertuğrul neye uğradığını şaşırdı ve gözleri doldu. Başarılı futbolcu, "Diyecek bir şey yok. Üzgünüm. Bu yönetimin takdiri. Yıllardır hizmet ettiğim bir takımdan ayrılmak benim için çok acı. Beşiktaş'la bütünleşmiştim" dedi. Bu arada teknik direktör Scala, Ertuğrul'un transferinden haberi olmadığını belirterek, "Yönetim yanlış yapmış!" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır