kapat

28.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Humus
Malzemeler:
* 500 gr. konserve nohut
* 1 adet limon suyu
* 2 çay kaşığı kimyon
* 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
* 4-5 diş sarmısak
* Yarım su bardağı tahin
* 2 çorba kaşığı süzme yoğurt
* Tuz, tatlı kırmızı biber

HAZIRLANIŞI:
Konserve nohutları süzün. Nohutlara limon suyu, kimyon, sarmısak, iki çorba kaşığı zeytinyağı ve tahin ilave edin. Daha sonra robotta krema kıvamına gelene kadar çekin. Tuz ve kırmızı biberle tatlandırın. Robotta krema haline gelen humusa iki çorba kaşığı süzme yoğurt ilave edip bir kaşıkla karıştırın. Hazırlamış olduğunuz humusu bir servis tabağına alın ve üzerini biraz kırmızı biber ve zeytinyağı ile süsleyin.

Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır