kapat

28.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Maddi konuların ön planda olacağı bugün, fazla para harcamaktan rahatsız olabilir ve huzursuzluk duyabilirsiniz. Beklemediğiniz masrafların bütçenizi dengelemekte güçlük yaratması mümkün.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Burcunuzdaki Satürn'le birleşen Ay, size her konuda girişimci ama ayakları yere basan bir tavır getiriyor. Aşırı duyarlı yapınız duygusal karmaşaya neden olabilir fakat sakin görünebilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Bugün sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler aşkta gündeme gelebilir.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artabileceği fakat anlaşılamamaktan yakınabileceğiniz bir gündesiniz. İçinize kapalı kalma isteğiniz yanlış anlaşılabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün meslek yaşantınızdaki bazı gelişmeler sizi sıkıntıya sokabilecek nitelikte olabilir. Otoritelerle anlaşma konusunda güçlük çekebileceğiniz bir gündesiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Uzak mesafeli bağlantılarınızdan beklediğiniz haberlerin gelmeyişi yüzünden sıkıntı çekebileceğiniz bir gün. Ticari ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilir ama üstesinden gelebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün ortak çalışmalarınızın kazançlarıyla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bu alanlarda bazı maddi sorunların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Kendinizi baskılama eğiliminizi aşmalısınız.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Karşıt burcunuz Boğa'da Satürn'le birleşen Ay, bugün ikili ilişkileriniz konusunda karmaşık bir tutum sergilemenize neden olabilir. Fikirlerinizdeki ayrılıkların tartışmalara yol açması mümkün.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Sağlığınız konusunda hasssiyetler yaşayabileceğiniz bir gün. İlaç kullanma ve bilmediğiniz tedavileri uygulama konusunda dikkatli davranmalısınız.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilişkilerinizde aşırı ciddi davranabileceğiniz bir gün. Kendinizi sevgi konusunda baskılamanız sosyal yaşamdan uzaklaşmanıza neden olabilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Aile yaşantınız ve güvenliğiniz konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) İletişimde yoğunluk yaşayabilir fakat bundan rahatsız olabilirsiniz. Beklediğiniz haberlerin gecikmesi veya ziyaretlerinizin ertelenmesi mümkün. İş görüşmelerinizde aşırı temkinli davranabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır