kapat

28.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Balık pastırması
Dragos'taki restoranda akya balığından yapılan likorinoz en gözde spesiyallerden...

SAHİL yolu kenarında 4 ay önce açılan Ayışığı Restoran, Anadolu yakasındaki en iddialı balık restoranlarından biri olmayı amaçlıyor. "Diğer lezzet duraklarındaki hata ve olumsuzlukların burada olmamasına dikkat ettik" diyen mekan sahibi Abdullah Aksakal'ın özellikle personel seçiminde titiz davrandığı gözleniyor. Çünkü komisinden şefine kadar servis personelinin tamamı en gözde mekanlardan transfer edilmiş...

12-17 MİLYON
Akya balığından yapılan balık pastırması (likorinoz) ile dil balığı, mantar, yeşil biber, tereyağı, çeri domatesi, viski ve soya sosu ile yapılan dil manuel Ayışığı'nın en gözde spesiyalleri arasında yer alıyor. Zencefilli karides ise müşterilerin sıklıkla sipariş verdiği lezzetlerin ilk sıralarında bulunuyor. Eğer balık keyfinizi tatlı ile sonlandırmak isterseniz sufleden dondurmalı hurmaya uzanan alternatifler sunuluyor.

Özenli dekorasyonu ile de ön plana çıkan mekanda çocuklar için açık ve kapalı alanlarda iki ayrı bölüm bulunuyor. Siz yemeğinizi yerken çocuklarınız diğer müşterilerin çocuklarıyla keyifli bir oyuna dalıyor.

Ayışığı Restoran'da yapılan lezzet keyfi için kişi başına 12 ile 17 milyon lira arasında değişen ücret ödeniyor... Özel otoparka sahip olan mekana gidenler park sorunu yaşamıyor... Kalabalık gruplar için önceden rezervasyon yaptırmak gerekiyor. Anadolu yakasında oturuyorsanız ve kaliteli bir balık lokantasını daha keşfetmek isterseniz Ayışığı Restoran'ı tercih edebilirsiniz.

TEL: (0216) 305 98 58


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır