kapat

28.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ve bırakıldı
O bir trafik canavarı. Aracını tabanca gibi kullandı, sahil yolunda can aldı

Bununla kalmadı, öldürdüğü insanın cesedini paramparça ve kanlar içinde, yerde bırakıp arabasıyla kaçtı. Polisler tarafından kovalandı, binbir zorlukla kıstırılıp yakalandı. Karakolda gazetecilere küfürler yağdırdı. Dün sabah Kartal Savcılığı'na çıkartıldı...

Alkollü canavar şimdi serbest geziyor. Belki de şu anda direksiyonda oturuyor gazı köklüyor, yeni kurbanlar arıyor...

PARÇALADI
MALTEPE Sahilyolu'nda aracını zilzurna sarhoş, son sürat kullanan trafik canavarı Mesut Şenay, karşıya geçmekte olan kapıcı Hasan Aksu'nun Azrail'i oldu. Canavarın otosu Aksu'ya çarptı, paramparça etti. Talihsiz kapıcı feci şekilde can verdi.

TAŞ YÜREKLİ
CANAVAR, kurbanına acımadı. Cesedi yerde bırakıp kaçtı. Polis peşine düştü; gangster filmlerine taş çıkartan bir kaçma-kovalamaca başladı. Canavarın otosu binbir zorlukla kıstırıldı, durduruldu. Canavar yakalandı.

FİTİL GİBİ
ŞENAY yüzde 180 derece alkollü çıktı. Sabaha kadar Küçükyalı karakolunda tutuldu. Erken saatlerde savcılığa sevkedildi. Kartal Savcılığı'na götürülürken gazetecilere yakası açılmamış küfürler ve tehditler savurmaktan da geri durmadı.

ŞOK KARAR
KARTAL Cumhuriyet Savcılığı'ndan şok bir karar çıktı. Savcılık, tutuklanmasına gerek görmedi ve canavarı serbest bıraktı. Bu karar üzerine en büyük acı ve şaşkınlığı canavarın kurbanı kapıcı Aksu'nun perişan ailesi yaşadı, "Böyle adalet olur mu?" diye isyan etti.

KAMU VİCDANINA SORUYORUZ

Sizce cezası ne olmalı?

YASALAR KÖHNELEŞTİ
MEVCUT yasalar çağın gerisine düştü, köhneleşti. Bu yasalarla yolların kan gölüne dönmesinin engellenmesi, trafik canavarlarının, hız delilerinin, gazcı manyakların dizginlenmesi mümkün mü?

ARTIK SÖZ MECLİSİN
ESKİYEN yasalar manyakların 200 kilometre tavanını delen hızına yetişemediğine göre, onları frenlemek artık Meclis'e düşüyor. Sizce de köhne Trafik Yasası'nın dipten doruğa değişmesi gerekmiyor mu?

CİHAT MAT


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır