kapat

28.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Köpeği sahibi çıldırttı
Almanya'da Volkan adlı Türk çocuğu, boğazından ısırarak öldüren Pitbull'u sahibinin verdiği ilginç "eğitim"in saldırgan yaptığı ortaya çıktı!

ALMANYA'NIN Hamburg kentinde 6 yaşındaki Volkan'ı öldüren Pitbull'un vahşi ve saldırgan olmasının nedeninin, sahibinin verdiği 'eğitim' olduğu belirlendi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Pitbull'un sahibi İbrahim Külünk, Zeus adındaki köpeğini, dişlerinden bir ağacın dalına asıyor, böylece çene kaslarını güçlendirdiğini düşünüyordu. Ancak, bu eğitim sonucu vahşileşen köpek, önce sahibi ile kız arkadaşına saldırdı. Sonra da öğle teneffüsündeki öğrenciler arasından Volkan'ın üzerine atladı, dişlerini boğazına geçirdi. 15 dakika direnen Volkan, hayatını kaybetti köpek ise polis tarafından öldürüldü.

PROTESTO GÖSTERİSİ
BU gibi saldırıları daha önce de yaşayan Alman hükümeti, Pitbull'ların yasaklanması için yasa çalışmalarına başladı. Hamburg'un Wilhelmsburg semtinde öğrenciler, bir gösteriyle saldırgan köpeklerin yasaklanmasını istediler. Volkan'ın 6 yaşındaki okul arkadaşı Yonca Şişman'ın "Canavar ve vahşi köpekler dışarı" diye bağırması dikkat çekti. Belediye binasına kadar yürüyen öğrenciler, "Volkan, rahat uyu", "Başka Volkanlar'ın ölmesine izin vermeyeceğiz" diye slogan attılar. Öte yandan, uyuşturucu satmak, hırsızlık ve ruhsatsız silah taşımak suçlarından toplam 18 sabıkası olan köpeğin sahibi İbrahim Külünk (23) tutuklandı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır