kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Uyan Hakan
Ay-yıldız, Hakan'ın gol attığı 17 karşılaşmada yenilmedi. Golcü yıldıza Belçika karşısında büyük iş düşüyor

En son 1 sene önce attı
Milli forma altında 26 golle en golcü futbolcu olan Hakan Şükür, son 8 maçta sustu. En son 5 Haziran 1999'da 4-2 kazandığımız Finlandiya maçında 2 gol kaydeden Hakan Şükür, K.İrlanda, Moldova, Almanya, İrlanda Cum. (2), Norveç, İtalya ve İsveç maçlarında fileleri sallayamadı. Ay-yıldız K.İrlanda maçını Arif'in 3 golüyle kazanırken, diğer 7 maçta 5 beraberlik, 2 yenilgi aldı

Türkiye'nin gözü Hakan'da
Hakan Şükür'e bugünkü Belçika maçında büyük iş düşecek. Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yükselmek için mutlak galibiyete ihtiyacı olan Ay-yıldız, Hakan'ın gol attığı 17 maçta hiç yenilgi yüzü görmedi. Milli Takım, gol ortalaması 0.48 olan Hakan Şükür'ün rakip fileleri havalandırdığı karşılaşmalardan 15'ini kazanırken, 2'sinde berabere kaldı. Golcü yıldız, 20 Ağustos 1997'de 6-4 kazandığımız Galler maçında ise tam 4 gol birden atmıştı. Hakan 6 maçta da 2 gol kaydetti.

FERUDUN NİĞDELİOĞLU

Atmasam da kazanacağız
Hakan Şükür, bugünkü Belçika maçının Türk futbolu için dönüm noktası olduğunu belirterek, "Avrupa Şampiyonası'nda ilk golümüzü attık, ilk puanımızı aldık. Şimdi ilk galibiyeti de alıp çeyrek finale çıkmak istiyoruz. 8 maçtır gol atamamam önemli değil. Ben iyi oynadığımı düşünüyorum" dedi. Taraftarlara da seslenen Hakan, "Biz takım olarak başarıya inandık. Türkiye de inansın. Bu maçta golü ya da golleri kim atarsa atsın Türkiye kazanacak" diye konuştu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır