kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Enerjinizi kariyeriniz üzerinde yoğunlaştıracaksanız. Bu gün rekabetçi yapınızla ön plana çıkmak isteyebilir ve yeni iş girişimleri için cesaretli olabilirsiniz. Aşk'taki istikrarlılığınız sevdiğinizi etkiliyor.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Mesleki konularda yapıcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri planda bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak sizi strese sokabilir. Karamsar tutumunuzdan enerjinizi yaratıcı çalışmalarla kurtulmanız mümkün.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) İş konusundaki başarılarınız devam ederken, mali konulardaki çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Ayrıca evlilik ve ortaklık konularına da gereken önemi gösterin. Sağlığınız ve işlerinizin yolunda gitmesi için enerjinizi olumlu yönlendirebilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Karşıt burcunuz Oğlakta'ki ay ikili ilişkilerinize özen göstermeniz gerektiğini vurguluyor. Özellikle eşinizle olan ilişkinizde romantizmde belirgin bir artış yaşayabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Sizin için yepyeni konular sözkonusu. İş konusunda sürprizler olabilir. Oğlak'taki ay aşk konularında fazla duygusal davranabileceğinize işaret ediyor. Yaratıcılığınızla sevdiğinizi etkileyebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Her konuda kararlılık ve istikrar göstereceksiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı davranın. Kişiliğinizde zaman zaman gerilimler yaşasanız bile bunu kolayca halledebilecek güçtesiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Planlarınızda değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hisseli paralarla ilgili hareketlenmeler var. Uzaklardan ve yabancı ülkelerden beklediğiniz bazı haberler alabilirsiniz
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Zaman zaman aceleci ve değişken bir mizaç göstermeniz sevdiklerinizi şaşırtabilir
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bu gün güzel fırsatlar var. Sosyal yaşantınızla dikkat çekiyor ve itibar kazanıyorsunuz. Spekülatif konular ilginizi çekiyor ve risk alabilecek cesarete sahipsiniz. Stres sağlığınızı negatif etkileyecektir.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirirseniz her istediğinizi yapabilirsiniz. Ortaklık ilişkilerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Değişken etkiler altında kalabilirsiniz. Huzursuz ve kararsız ruh yapınız meslek yaşantınızı ve evinizi negatif etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde başarılısınız ve yakınlarınızdan destek görüyorsunuz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yengeç'teki Mars aşk yaşamınızıa hareketlendiriyor. Maddi konularda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kaynaklarınızı değerlendirme konusunda güçlü destekler alabilirsiniz .


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır