kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Murat Sözkesen için karar günü
Trabzonspor, prensip anlaşmasına vardığı genç yıldız için bugün Bursaspor ile masaya oturuyor. Norveçli Lange'nin menajeri de transfer için yeşil ışık yaktı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Murat Sözkesen ve Norveçli santrfor Lange'nin işini bitirmeye hazırlanıyor. Asbaşkan Hikmet Onur, G.Saray'ın teklifini reddederek bordo-mavili ekibe 'evet' diyen Murat'ın kulübü Bursaspor ile bugün biraraya geleceklerini açıkladı.

Onur, "Bursaspor ile maddi konularda anlaşabileceğimizi sanıyorum. Ayrıca takas için futbolcu isimlerini de gündeme getireceğiz" dedi. Murat ise, Bursaspor'dan anlayış beklediğini belirterek, "Trabzonspor benim için en iyi tercih" yorumunu yaptı.

Lange can atıyor
Öte yandan prensip anlaşması yapılmasına rağmen menajeri yüzünden transferi zora giren Norveçli Lange de Trabzonspor yolunda. Belçika'da Lange'nin menajeri ile görüşen ve şartları yumuşatan teknik direkter Giray Bulak, "Lange bize gelmek isteyince menajeri ve kulübü Tromso geri adım attı" diye konuştu.

Bulak, bugün ya da yarın Lange'nin menajeri ile tekrar görüşeceğini ve bir de Brezilyalı santrfor almak istediğini söyledi.

OSMAN DİYADİN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır