kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşlem tamam
Başkan Bilgili, Slovak futbolcuyla üç yıllığına anlaştıklarını açıkladı. Bu transferle siyah-beyazlıların yabancı sayısı da 8'e çıkarken, Rus Tikhonov için kollar sıvandı

Beşiktaş ilk resmi yabancı transferini dün gerçekleştirdi. Başkan Serdar Bilgili, geçen sezon Real Betis'te forma giyen Slovak defans oyuncusu Karhan'la Almanya'nın Frankfurt kentinde ön protokole imza attı.

Bilgili, Karhan'la perşembe günü İstanbul'da 3 yıllık resmi sözleşme yapacaklarını belirterek, "Karhan, önemli özelliklere sahip bir futbolcu. Hem savunmada, hem orta alanda, aynı zamanda sağ kanatta da oynayabiliyor" dedi.

Tikhonov perşembeye
Slovak futbolcu ise Beşiktaş'ta oynamaktan mutluluk duyacağını belirterek, "Gelecek sezon G.Saray'ın hegamonyasına son vereceğiz" diye konuştu.

Başkan Serdar Bilgili, Spartak Moskova'da oynayan Rus Andrei Tikhonov'a ise perşembe günü imza attırmayı planlıyor. Karhan'ın transferiyle birlikte kadrodaki yabancıların sayısı da 8'e yükselirken, satış listesine konulan Ohen, Schaefer ve Del Solar'a hâlâ talip çıkmadı.

GALİP ÇAKICI- Frankurt


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır