kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İçlerinden biri suçlu
Milletvekili lojmanları asansöründe "Köpek pisliği" bulan FP Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu'nun şikayeti üzerine köpek besleyen milletvekilleri saptandı ancak "suçlu" köpek kimin anlaşılamadı

TBMM Meclisi'nde bugüne kadar eşi benzeri görülmemiş bir soruşturma başlatıldı. Oran Semti'ndeki TBMM milletvekili lojmanları B-1 Blok'ta oturan FP Tokat Milletvekili Ergün Dağcıoğlu, geçen hafta cumartesi günü evine giderken asansör kabini içinde köpek pisliği gördü. Bunun üzerine lojmanlar içinde bulunan polis noktasına giden Dağcıoğlu durumu bildirdi ve tutanak tutulmasını istedi.

ŞÜPHELİ 6 MİLLETVEKİLİ
Dağcıoğlu köpek besleyen milletvekillerini şikayet edip, uyarılmalarını isteyince, blokta oturan ve köpek besleyen milletvekilleri saptandı. Bu milletvekilleri İstanbul Bağımsız milletvekili Aydın Menderes, DYP Kilis milletvekili Doğan Güreş, DYP Adana milletvekili Halit Dağlı, DSP İzmir milletvekili Güler Aslan, DSP Ankara milletvekili Ayşe Gürocak ile ANAP Muş milletvekili Erkan Kemaloğlu'ydu.

HERKES UYARILACAK
Lojmandaki asansörün bu altı milletvekilinden birinin köpeği tarafından pisletildiği kanısına varılırken, DSP'li Güler Aslan'ın köpeğini 15 gün önce yazlığına gönderdiği belirlenince zanlı köpek sayısı da 5'e düşmüş oldu.

TBMM Başkanlığı şimdi lojmanlarda oturan ve köpek besleyen tüm milletvekillerine bir uyarı yazısı göndererek "Temizlik konusunda daha hassas" olmalarını isteyecek.

Emin ÖZGÖNÜL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır