kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Ünlülerin gökdeleni
Dünyanın en ünlü ve çok kazanan sanatçıları, işadamı ve kraliyet mensupları Amerika'daki Trump Tower gökdeleninde kalıyor. En düşük kira 60 milyar lira

Dünyanın dörtbir yanındaki pek çok zengin ve ünlü isim, Amerika'nın New York kentindeki Trump Tower binasında bir araya geldi. 'Dünyanın en lüks ve pahalı apartmanı' olarak adlandırılan gökdelendeki 130 metrekarelik en küçük bir dairenin kirası bile 100 bin dolardan başlıyor. 68 katlı bina, Birleşmiş Milletler Genel Merkezi'nin karşısında görkemli yapısıyla dikkat çekiyor.

6 TÜRK'ÜN DE DAİRESİ VAR
ÜNLÜ işadamı ve emlakçı Donald Trump tarafından 1983'te yaptırılan 'Trump Tower', politikacıdan, kraliyet mensuplarına, sanatçılardan dolar milyarderi işadamlarına kadar birçok zengine ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en zenginlerinin kaldığı bu binadan 6 Türk'ün de daire aldığı belirtiliyor. Ancak emlakçılar, bu isimleri sır gibi saklıyor.

68 KATLI MİLYALDER YUVASI
ELTON John, Janet Jackson, Steven Spielberg, Andrew Lloyd Webber, Brunei Prensi Al-Muhtadee, İngiltere Kraliçesi Elizabeth, Suudi Arabistan Kralı Fahd, ünlü Alman fotbolcusu Lother Mattheaus ve Sophia Loren bu binada daire sahibi olanlardan sadece birkaçı. "Milyarderler binası" olarak anılan gökdelenin yüksekliği 200 metre. 240 dairesi olan gökdelenin zemin katında ise kentin en lüks ve pahalı alışveriş merkezleri var.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır