kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Göç başladı
Okullar tatil olunca İstanbul hızla boşalmaya başladı, güneye giden uçaklarda ve otobüslerde yer yok...

TATİLE HÜCUM
İSTANBUL'dan Antalya, Dalaman, Bodrum ve İzmir'e, uçak ile otobüs bileti bulmak sorun haline geliyor. "Tatile hücum" başlayınca İstanbul "ıssız kent" görünümü alıyor; herkes deniz ve güneşle kucaklaşmak için güneye akın ediyor. Okulların tatil olması, üniversite sınavlarının sona ermesi İstanbul'u iyice boşaltıyor, "güneye akın"ı hızlandırıyor.

ANA BABA GÜNÜ
ATATÜRK Havalimanı ve otogarlar kelimenin tam anlamıyla ana-baba günü. Güneye ve Ege'ye giden ulaşım araçlarında yer bulabilmek için İstanbullular neredeyse birbirini çiğniyor. Tüm uçaklar, otobüsler tıka basa dolu şekilde sefer yapıyor. THY yetkilileri, özellikle Cuma günleri, güneye giden uçaklarda yer bulmanın imkansız olduğuna dikkat çekiyor, İstanbullular'ı uyarıyor.

ZEHİR OLMASIN
TATİLCİLERİN, güzel geçeceğini umdukları günlerinin zehir olmaması için tedbirli davranması gerekiyor; uçaklarda rezervasyon yaptırmaları, güvenilir otobüs şirketlerini seçmeleri, gidecekleri tatil yörelerinde kalacakları yerleri önceden ayırtmalarının yararlı olacağı vurgulanıyor. Özel otosuyla tatile gidenlerin, "trafik terörü"ne karşı uyanık olmaları gerektiğinin altı çiziliyor.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır