kapat

19.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hayatı yalan
Karısı bile yıllar sonra gerçeği öğrendi

Kendisini İngilizce profesörü olarak tanıtan ve 88 saatte İngilizce öğretme vaadiyle insanları dolandıran "Robert Emerk" sahte isimli dolandırıcı Mustafa Emerk'in 11 yıllık karısı Gülhan Emerk'e bile yalan söylediği ortaya çıktı.

Gülhan Emerk, eşiyle tanışmasını ve evliliğini şöyle anlattı: "Üniversitede grafik bölümünde öğrenim görüyordum. O ise kitap pazarlama şirketinde çalışıyor ve oradakilere İngilizce dersi veriyordu. Kendisini Robert Emerk diye tanıttı.

"ETKİLEMEYİ BİLİYOR"
Ayrıca 16 yıl İngiltere'de, 3 yıl Almanya'da ve bir süre de Amerika'da yaşadığını söyledi. Hatta İsviçre'de turizm ve otelcilik okulunda öğrenim gördüğünü de söyledi. Annesinin İrlandalı, babasının da Türk asıllı olduğunu söyledi. Beni çok etkilemişti. Konuşmasıyla insanları etkiliyor. Ona âşık oldum. Bir ay içinde evlenmeye karar verdik. Aradan yıllar geçtikten sonra bana anlattıklarının hepsinin yalan olduğunu anladım. Ama ona âşıktım. Çok sefil günler geçirdim. Ona İngilizce ders vermesini de ben önerdim. Ancak o her şeyde oluğu gibi bunda da yalan söyledi. 'Profesör' yalanını uydurup insanları kandırdı. Bu sahtekarlığına dayanamadım ve ihbar ettim"

Saniye ERGÖNÜL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır