kapat

18.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İngiltere uyandı
EURO-2000'e Portekiz mağlubiyetiyle giren Adalılar, güçlü rakibini Shearer'ın golüyle devirdi. İngilizler'e tur için Romanya karşısında 1 puan bile yetiyor

İngiltere, Almanya'yı 1-0 yenerek çeyrek final şansını devam ettirdi. Ada ekibi, galibiyete Shearer'ın 53. dakikadaki golüyle ulaştı. Beckham'ın sağdan ortasında Shearer, güzel bir kafa vuruşuyla ağlara gönderdi: 1-0. Almanlar, golden sonra Jancker ve Mehmet Scholl ile buldukları pozisyonları değerlendiremeyince maçı İngiltere 1-0 galip bitirdi.

Tarihi zafer
İngiltere, Almanya'yı 15 yıl sonra yenmeyi başardı. Ada ekibi, 1985 yılında özel bir maçta 3-0 yendikten sonra rakibini hiç yenemedi. İngiltere, resmi maçlarda da 1966 Dünya Kupası finalindeki 4-2'lik galibiyetten beri Almanya karşısında ilk kez üstünlük sağladı. Almanya, EURO-96'da İngiltere'yi kendi evinde yarı finalde penaltılarla eleyip finale adını yazdırmıştı.

Rakibimiz Portekiz
A Grubu'nda dünkü maçlar sonunda Portekiz liderliği garantiledi ve çeyrek finalde B Grubu'nun ikincisi ile eşleşecek. İtalya, grubumuzda birinciliği garantilediği için milli takımımız Belçika'yı yenip tur atlarsa rakibi Portekiz olacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır