kapat

18.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Yay'daki Dolunay dini ve felsefi konulara verdiğiniz önemi arttırabilir. Seyahatler gündemde. Yatırımlarınız ve girişimleriniz doğru hedefleri belirleyebildiğiniz sürece sizin için olumlu sonuçlar getirebilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bu gün maddi konularda istediğiniz atılımları yapabilirsiniz. Bu gün bazı planlarınızı ertelemek zorunda kalabilir, bu konuda eş veya ortağınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Karşıt burcunuz Yay'daki dolunay ikili ilişkilerinizde gerilim yaratabilir. Bu gün özellikle yakınlarınızla ilgili konulara aşırı duygusal yaklaşabilir, meraklı yapınızla olayları derinlemesine inceleme isteği duyabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Hayalgücünüz bugün oldukça güçlü. İçgüdülerinizin sizi yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalara yönelebilir ve ileriye yönelik planları başarıyla yapabilirsiniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Ayın burcunuza oluşturduğu açı sayesinde bu gün sosyal yaşamınızda kendinizi gösterme isteğiniz artabilir ve eğlenceli ortamlarda bulunarak aşk yaşamınızın gidişini yönlendirebilirsiniz.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bu gün iletişimci yapınızın faydasını mesleğiniz konusunda görebilir, otoritelerin dikkatini çekerek kariyerinizde sıçramalar yapabilirsiniz. Olaylara sabırlı ve analizci yaklaşın.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Yay'daki dolunayın Kova'daki Uranüs'le rahat açı oluşturuyor. İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kaynaklarınız konusunda dikkatli olun. Özellikle duygusal paylaşımlarınızda ve işbirliği konularında temkinli olmanızda fayda var. Aşırı duygusallığa meyillisiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki dolunay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Sabırsızlık eğiliminizi dengeleyebilirseniz girişimleriniz konusunda son derece başarılı olabilirsiniz. Sorumluluk almadaki yeteneğiniz ve detaya yaklaşımınız size kariyerinizde ilerleme imkanı veriyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Her konuda esnek ve huzurlu yaklaşımlara sahipsiniz. Ayın burcunuzdaki Uranüse yaptığı rahat etkiler olaylara bakış açınızı renklendirirken, aşk yaşamınızda son derece hoş ve sürpriz gelişmeler var.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yay burcundaki Dolunay, aşırılıklara meyilli olduğunuzu açıklıyor. Özellikle seyahat,iletişim ve inaç gibi konularda aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. ilişkilerinizde esnek olmaya önem verin.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır