kapat

18.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bayrampaşa'da Fazilet şov
Bayrampaşa Belediye Binası'nın açılış töreni Fazilet Partililer'i bir araya getirdi.

Kapatılan RP Genel Başkanı Necmettin Erbakan, FP Genel Başkanı Recai Kutan ile çok sayıda FP'li vekil ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı tören FP'nin mitingine dönüştü.

Erbakan'ın gövde gösterisine dönüşen törende, "Seni seviyoruz savunan adam ve takdir ettik gurur duyduk" yazılı pankartlar da dikkat çekti. Törende konuşan Kutan, FP'li belediyelerin başka belediyelerle yarışma imkanı bulamadıklarını bu nedenle de birbirleriyle yarıştıklarını söylyerek, "Yerel Yönetimler Yasası mutlaka çıkartılmalıdır. Bu kanun çıkarılmazsa Meclis'i bloke edeceğiz, birçok gensoru önergesi vereceğiz" dedi.

GÜL AÇTI...
Kürsüye alkışlarla gelen Erbakan ise "Ömürümün 10 yılı bu ilçede geçti. Türkiye'nin ilk motor fabrikası olan Gümüş Motor, şimdiki adıyla Pancar Motor'u burada kurduk. Belediye başkanından bu motoru binanın önüne koymasını istedim" dedi. Kendi hükümetleri döneminde halkın refahını yükseltmek için çalıştıklarını söyleyen Erbakan konuşmasını şöyle sürdürdü: "İnsan Hakları Kanun Tasarısı'nı hazırladık. Arkamızdan gelenler Kuran kurslarını tatil ettiler. Kızlarımızın başörtüsüyle uğraşıyorlar. İnsan hakları çiğnendiği için ülke maddi ve manevi sıkıntıya girdi." Şerefoğlu İnşaat tarafından kat karşılığı olarak inşa edilen ve 20 milyon dolara inşaa edilen Bayrampaşa Belediye Binası'nı çölde açan "Huzame" adlı güle benzeterek, "Bu bina halkımızın sıkıntı çektiği bir dönemde, şafağın sembolüdür." dedi.

Türkan HİÇYILMAZ-Nejdet ÇOKAN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır