kapat

18.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sempatik şişmanlar
Podyuma çıkmadan önce 15 gün süreyle kamp yapan 16 aday, yarışma gecesi hem dans gösterisi hem de küçük bir defile sundular

Bir reklam ajansı tarafından düzenlenen "En Sempatik Şişmanlar Yarışması" dün İstanbul'da yapıldı. Kaner & Kaner Reklam'ın düzenlediği yarışmanın birincisi Çiğdem Maraba adlı "sempatik şişman" oldu. Beyazıt'taki President Otel'de düzenlenen yarışma öncesinde finale kalan 16 bayan yarışmacı, dans gösterisi ile mini defile sundu. Gecede, pop sanatçısı Meriç de sahne aldı.

Sanatçı Asım Can Gündüz, yapımcı Şahin Özer ve manken Arzu Yanardağ'ın da aralarında bulunduğu jüri, 27 yaşındaki turizmci Çiğdem Maraba'yı birinciliğe değer gördü. Maraba'ya tacını, Arzu Yanardağ taktı. Yarışmada Arzu Gönen ikinci, Ceyda Ayfer Öz de üçüncülüğe layık görüldü.

ZORLU KAMP DÖNEMİ
"En Sempatik Şişman" yarışmasının adayları, bütün yarışmalarda olduğu gibi, zorlu bir hazırlık döneminden geçtiler. Yarışmanın yapıldığı President Oteli, finale kalan 16 adayın 15 gün boyunca kampa girdiği otel oldu. Adaylar yarışma gecesi sundukları dans gösterisi ve mini defileye kamp sırasında hazırlandılar.

Mankenlikten sonra adını Mustafa Altıoklar'ın "Asansör" filmiyle oyuncu olarak duyuran Arzu Yanardağ, yarışma öncesinde "İlk kez böyle bir yarışmada jürilik yaptım. Güzellik anlayışım farklı olduğu için, onlarla uygun bir şekilde değerlendirme yapmakta zorlanacağımı sanıyorum" dedi. Yanardağ, yine de yarışmanın birincisine tacını veren jüri üyesi oldu.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır