kapat

18.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KISA KISA KISA

Rahmi Koç kaptan oldu
Edwards Of Hisar Mağazası'nın yeni terzihanesinin açılışına deniz yoluyla gelen ünlü işadamı Rahmi Koç, dönüşte tekneyi kendisi kullandı.

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç, açılışa ünlü seramik sanatçısı Jale Yılmabaşar ile birlikte katıldı. Deniz yoluyla Hisar'a gelen Rahmi Koç kendisine takım elbise kumaşı baktı. Daha önce sipariş verdiği bir ceketi deneyen Koç, dikimini çok beğendi. Bir süre açılışta kalan Rahmi Koç dönüşte teknenin dümenine geçerek kaptanlık yaptı.

Hakan YAĞCI

Her zaman 'İnek Kola'!
'Her zaman Coca-Cola' sloganıyla ünlenen Coca-Cola'ya rakip çıktı! Silifkeli büfeci Ünal Pişirgen (37), yoğurt, su ve adını açıklamadığı özel bir katkı maddesi kullanarak, "İnek kola" adlı bir içecek üretti. "İnek Kola"nın büyük rağbet gördüğünü söyleyen Pişirgen, güçlü bir sermaye desteği ile "İnek Kola"nın adını ve tadını tüm dünyaya tanıtabileceğini söyledi.

1974 yılından bu yana İçel'de Silifke Otogarı'nda büfe işleten Ünal Pişirgen, "Bardağını 100 bin liraya sattığımız İnek Kola'dan bir içen bir bardak daha istiyor. Silifke'ye gelen turistler İnek Kola'yı tatmadan gitmiyor. Formülü bana ait olan içecek için çevre il ve ilçelerden de pek çok sipariş geliyor. Daha önce kötüye giden işlerim, İnek Kola sayesinde çok iyi gitmeye başladı" diye konuştu.

Sadık CİVELEK )

Çakıcı'nın kardeşi Arsinspor Başkanı
TRABZON'UN Arsin ilçesinde bu yıl 3. Türkiye Ligi'nde oynayacak olan Arsinspor'un Kulüp Başkanlığı'na halen Kartal Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı'nın kardeşi Gençağa Çakıcı getirildi. 83 üyesi bulunan Arsinspor Kulübü'nde 63 üye oy kullandı ve oybirliğiyle Gençağa Çakıcı Arsinspor Başkanı seçildi. Kongreye Alaattin Çakıcı ile Sedat Peker çiçek yolladı. Memleketi Arsin olan Çakıcı'ya teklif götürdüklerini söyleyen Arsin Yeşilyalı Beldesi Belediye Başkanı Harun Çelik, Çakıcı ile kulübün daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını belirtti. Harun Çelik, "Eski Başkanımız Usta ayrıldıktan sonra Çakıcı'ya başkan olması için teklif götürdük. O da kabul etti. Çakıcı'nın listesinde Galatasaray eski yöneticilerinden Ergun Gürsoy'un

Genç: Hizbullah'ta sadece bir kişi kaldı
11 ilin Emniyet Müdürü dün Diyarbakır'da bir araya geldi. Emniyet Genel Müdürü Turan Genç toplantı sonrasında özetle şu mesajları verdi:

* Hizbullah operasyonlarında önemli noktalara geldik. Bir kişi hariç, lider kadroları ele geçirildi.

* DGM savcısının iddianamesini tamamlamasıyla herkes "Umut Operasyonu" ile siyasi cinayetlerin hangi boyutlarda ve ne şekilde açıklığa kavuşturulmuş olduğunu görecek. Erken açıklamalar sakıncalı oluyor. İddianame açıklandığında bize olan güven artacak.

* Ağca'nın vereceği bilgilerle gazeteci-yazar Abdi İpekçi cinayeti aydınlatılabilir. Ağca, (birileri öldü, sırlar toprağa gömüldü. Bu cinayet aydınlatılamaz) gibi beyanlarda bulunuyor. Ancak; o bilgiler başka kişi ve kaynaklarda da olabilir.

Gürsel ESER

Bayrampaşa'ya balistik inceleme
Bayrampaşa Cezaevi'nde tutuklular arasında silahlı çatışmaya dönüşen olayda ölen Orhan Pala ve Mahmut Boyacıoğlu'nun Özkan Vardar adlı mahkum tarafından vurulduğu iddia edildi. Kesin sonucun olayda kullanılan 3 silahın balistik incelemesinden sonra belli olacağı kaydedildi.

Özkan Vardar'ın 1994 yılında yine Bayrampaşa Cezaevi'nde çıkan bir çatışmada Serdar Tüfekçi ile birlikte Ali Şahin isimli bir tutukluyu öldürdüğü öğrenildi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır