kapat

18.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Esrarengiz intihar
Resmi kaydı bulunmayan Kalaşnikof ile ölüme giden Levent Güllüoğlu'nun, silahı nereden bulduğu araştırılıyor

Bursa'da kiraladığı otomobil ile önce kaza yapan, daha sonra meslektaşlarıyla ölümüne yarışa giren Levent Güllüoğlu, ikinci kez kaza yapıp yakalanınca canına kıydı. Güllüoğlu'nun elindeki Kalaşnikof'un resmi kaydının olmadığı ortaya çıktı. Silahın başka bir olayda kullanılıp kullanılmadığı araştırılıyor. Esrarengiz intihar olayı şöyle gelişti:

Gümüşhane'den Bursa'ya tayin edilen ancak henüz göreve başlamayan Özel Tim görevlisi Levent Güllüoğlu (33), kiraladığı oto ile gezintiye çıktı.

TEHDİT ETTİ
Alkollü olduğu belirlenen Güllüoğlu Stadyum Kavşağı'nda bir araca çarpınca trafik ekibi tarafından durduruldu. Meslektaşlarını araçta bulunan Kalaşnikof marka otomatik silah ile tehdit eden Güllüoğlu olay yerinden kaçtı.

Ancak Çelik Palas Kavşağı'nda tekrar kaza yaptı. Kaldırıma çıkan aracın içinde kısa süre bekleyen Güllüoğlu, cüzdanındaki eşi ve çocuklarıyla çekilmiş fotoğrafa son bir kez baktıktan sonra başına dayadığı silahın tetiğine bastı. Ağır yaralı olarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Güllüoğlu kurtarılamadı.

Hakan KARABAY (SHA)

Sedat Peker: İlgİm yok
BayrampaŞa Cezaevi'ndeki çatışma ile ilgili olarak Sedat Peker, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: Cezaevinde olay yapan her iki tarafı da tanımıyorum. Olayın olduğu andan itibaren şahsımı arayan basın mensuplarına ölen şahısları tanımadığımı, hiçbir ilgimin, alakamın olmadığını defalarca söyledim. Gazeteleri aradığı söylenilen kişi bence olayın içinden biri değil, görev ahlâk ve faziletini kişisel kinini gerisinde tutan yetkili bir provokatördür... Alaaddin Çakıcı yurt dışından geldikten sonra açıklama yayımlayarak benimle dostluk münasebetleri haricinde hiçbir sorunu olmadığını tüm kamuoyuna zaten deklare etmiştir. Kendisiyle ilgili de benim dostluk yönünde aynıdır.

Ayranla uyuttular
Konya'dan Adana'ya gitmek üzere trene binen Mehmet Arıkan ve eşi Nilgün Arıkan, kendilerini kondüktör olarak tanıtan iki kişinin ikram ettikleri ayranı içince sızdılar. Tren Niğde'nin Ulukışla ilçesine geldiğinde kendilerine gelen çift, soyulduklarını anladı. Ayrana ilaç katan soyguncuların Nilgün Arıkan'ın kolundaki 14 adet bileziği aldıkları ortaya çıktı.

Hayrettin YENEL (SHA)

Banka soygunu
İzmir'in Bornova ilçesindeki 3. Sanayi Sitesi'ndeki bir banka şubesi kimliği belirsiz kişilerce soyuldu. Kasayı oksijen kaynağı ile açan soyguncular, 22.5 milyar lira ile 15 bin mark ve bir tabancayı alarak kaçtı. Soygunun olduğu gece, Emniyet Haber Merkezi'nin bankanın alarmının kesildiğini semt karakoluna bildirdiği ancak yeterli incelemenin yapılmadığı öne sürüldü.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır