kapat

11.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Gözler Baliç'te
Cimbom'un atağı, iki ezeli rakibi karşı karşıya getirdi. Sarı-kırmızılılar, İspanya'dan gelecek haberi beklerken, F.Bahçe İtalyanlar'ın da istediği Hakan'la misilleme yapacak

G.Saray'ın, eski F.Bahçeli Baliç için Real Madrid'le anlaşması, devler arasında bir savaş başlattı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Faruk Süren, "Biz üstümüze düşeni yaptık. Artık top Real'de. Baliç'i ikna etme görevi onların. İspanya'dan gelecek haberi bekliyoruz" dedi.

Boşnak yıldız ise hiçbir koşulda Türkiye'ye dönmek istemediğini, dönse bile F.Bahçe'den başka hiçbir takımda oynamayı düşünmediğini açıkladı.

Diğer taraftan, eski yıldızını G.Saray'a kaptırmak istemeyen, bu yüzden Real Madrid'le yapılan sözleşmeye özel bir madde koyduran F.Bahçe de karşı atağa geçmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin, İtalyanlar'ın da talip olduğu sarı-kırmızılı golcü Hakan'a teklif götüreceği sızan haberler arasında...

G.Saray'ın tekifi cazip
Bu arada Real Madrid Başkanı Sanz, Baliç'e talip olan G.Saray, F.Bahçe ve Fiorentina arasında en iyi teklifi Cimbom'un yaptığını açıkladı.

GÜRCAN BİLGİÇ

'Gelirse biz alırız'
F.Bahçe Başkanı Yıldırım, Baliç'in Türkiye'de sadece sarı-lacivertli formayı giyeceğini belirterek, "Bunun için para konuşmam" dedi

G.Saray'ın, Baliç için Real Madrid'le anlaşması, F.Bahçe cephesinde de ses getirdi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, sezon başından beri Boşnak yıldızı geri almak için uğraştıklarını belirterek, "Her türlü alternatifi denedik. Ama Real Madrid bonservis bedelinde 22 milyon dolardan aşağı inmedi. Bundan daha da önemlisi Baliç, futbol hayatına İspanya'da devam etmek istiyor" açıklamasını yaptı.

Pazarlık yapmam
Konuyu araştırdıklarını ifade eden Yıldırım, "Şu anda Real ile G.Saray arasında imzanalmış bir şey yok. Ama Baliç, Türkiye'de oynama kararı vermek zorunda bırakılırsa giyeceği forma F.Bahçe'ninki olur. Bunun için para konuşmam, pazarlık yapmam. Baliç'i alır getiririm" dedi.

HAYDAR PINARCI


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır