kapat

11.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Başak burcunda bulunan Ay bu gün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Bu gün sevgi konusunda arzu ettiğiniz gelişmeleri gerçekleştirebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz konuların ilginizi çekebileceği görülüyor. Spekülasyona duyduğunuz ilgiyi dengede tutmak zarar görmenizi engelleyecektir.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Aile yaşantınız ve güvenliğiniz konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler tekrar ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.. özel yaşantınızın bu durmdan olumsuz etkilenmemesi için sorunlarınızı paylaşmalısınız.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Bu gün eğitim konularında yenilik yapabilir ,yazılı ve sözlü iletişimin ve kısa seyahatlerin yoğun olabileceğini gözleyebilirsiniz.. Başaktaki Ayın burcunuzdaki Merkürle oluşturduğu rahat açı iletişimde rahatlama getiriyor. Ticari seyahatlerinizin ve bağlantılarınızn sonuçları olumlu sonuçlanabilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün.Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Eşiniz ve ortağınızla kurabileceğiniz olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Burcunuzda bulunan Ay bir çok konuda girişim yapma isteğine neden oluyor.. Kendinizi her bakımdan duyarlı ve heyecanlı hissedebilirsiniz. Heyecanlı yapınız sevgi ve yaratıcılık gerektiren konularda yenilik yapma isteği içine girmenize neden olabilir.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. içinizde genel bir huzursuzluk duygusu yaşayabilir ve, sorunlarınızdan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler sosyal yaşamınızda veya aşk konusnda gündeme gelebilir.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Kendinizi organize çalışmalarda ve arkadaş çevrenizde rahat hissedebileceğiniz bir gündesiniz.. Liderlik yeteneğinizi ortaya koyarak çevrenizin takdirini kazanabilirsiniz. Aşk konusunda idealist fakat biraz fazla özgürlükçü bir tutumunuz olabilir.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Bugün Başak burcunda bulunan Ay kendinizi toplumda gösterme isteğinizin ağır basabileceğine işaret ediyor..Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla ve diplomasi yeteneğinizle dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Tatil ve seyahat planları yapmak için hevesli olabileceğiniz bir gündesiniz. Yabancı kültürlere duyduğunuz ilgi bu konularla ilgili araştırma ve girişim yapma isteğine neden olabilir. Dini ve felsefi konulara kendinizi yakın hissedebileceğiniz görülüyor.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Duygusal yoğunluğunuzun yüksek olacağı bu gün alacak verecekle ilgili konularda gerilim yaşayabilirsiniz. Ailenizin kaynaklarıyla ilgili ortak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.. Hukuksal konularda olumlu gelişmeler gözleyebilir ,bu durumdan karlı çıkabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Karşıt burcunuz Başakta bulunan Ay , ikili ilişkilerin sizin için vazgeçilmez olduğunu vurguluyor. Eşiniz ve ortağınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız mümkün.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır