kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bu İtalya çok güzel
Norveç'e yenilen Gök-Mavililer'i gözüne kestiren Milli Takımlar Teknik Direktörü Denizli, "Türkiye gibi oynarsak İtalya'yı mutlaka geçeriz" dedi

Hem yenilgi, hem sakatlık
Norveç'in İtalya'yı 1-0 yendiği maçı izleyen Milli Takımlar Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Almanya kampına çok memnun döndü. Denizli, grupta ilk maçı oynayacakları İtalya için, "İtalya, İtalya gibi oynadı. Biz Türkiye gibi oynarsak bu İtalya'yı mutlaka geçeriz" dedi. Norveç karşısında İtalya'nın ünlü savunmasının yaptığı hatalar otoriteleri bile şaşırtmıştı.

İtalya'da Buffon şoku
Mustafa Denizli de, "İtalya her zaman tehlikeli bir takımdır. Ama eski günlerinde olmadığı da bir gerçek. Seyrettiğim İtalya bizim adımıza güzeldi. Ama finallerde hazırlık maçlarının çok üstüne çıkan bir takım olduğu da unutulmamalı. Çok dikkatli olacağız" yorumunu yaptı.

Bu arada Norveç-İtalya maçında Carew'ın golünü önlemek isterken sakatlanan kaleci Buffon, Euro-2000'de oynayamayacak. Eli kırılan Buffon'un yerine İtalya Ümit Takımı kalecisi Abbiati kadroya alındı. İtalya'nın kalesini Fiorentina'nın file bekçisi Toldo koruyacak.

MEHMET ETİNG -Oslo


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır