kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Yengeç'teki Ay, maddi konularla ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor. Aşkta hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gün. Burcunuzdaki Jüpiter, iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda adımlar atmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Yengeç'teki Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi artırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Burcunuzdaki Ay sayesinde kendinizi çok hassas hissedebilir, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden fazla ilgi görmeniz sizi mutlu edebilir.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Değişik çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Sevdiğiniz kimselerle tatil amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Meslek yaşantınızda yeni olanaklar ve sorumluluklarla karşılaşabileceğiniz bir gün. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararların etkisinde kalmamaya dikkat etmelisiniz.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gün. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Duygusal bakımdan hassas olabileceğiniz bugün, yakınlarınızla duygularınızı paylaşmaktan kaçınabilirsiniz. Aslında sevgi isteğiniz oldukça yoğun ve cinsel dürtüleriniz de güçlü.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Yengeç'teki Ay, ikili ilişkilerinizi destekliyor. Bugün parasal konularda işbirliği ve yeni tekliflerle karşılaşabilir, eş veya ortağınızın kaynaklarından yararlanabilirsiniz.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Bugün iş yerinizde arkadaşlarınızın ve çalışanlarınızın desteğini alabilir, çalışmalarınız için ihtiyaç duyduğunuz koşulları sağlayabilirsiniz. Sağlık konuları gündeminizde önemli yer tutabilir.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Yengeç'teki Ay'dan aldığınız rahat açı, ikili ilişkilerinize ahenk getiriyor. Romantik eğilimlerinizin yüksek olacağı bugün, aşkta hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır