kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Zola yüzde 10
Fenerbahçe İtalyan futbolcudan büyük ihtimalle olumsuz bir yanıt alacak. Bu durumda yabancı transferinde rota Yugoslavya olacak. Druliç ve Mirkoviç listenin başındaki isimler

F.Bahçe'de yabancı transferi, Zola'nın vereceği cevaba endekslendi. Fakat Napoli, Pistoiese'yi deplasmanda 1-0 yenerek gelecek sezon Birinci Lig'de oynamayı garantileyince, Zola'nın F.Bahçe'ye gelme ihtimali yüzde 10'a düştü. Chelsea de Zola ile birlikte top koşturan Frank Leboeuf yaptığı açıklamada Zola'yla beraber Napoli'ye gideceğini söyledi.

Zola çoktan anlaştı!
Fransa Milli Takımı kampında olan Leboeuf, "Zola birkaç ufak pürüz dışında Napoli ile işi bitirdi. Onunla İtalya'da aynı takımda oynamak güzel olacak" şeklinde konuştu. Zola'dan büyük ihtimalle olumsuz yanıt alacak olan F.Bahçe rotayı ilk etapta Kızılyıldız'ın Yugoslav forveti Druliç ve Juventuslu Mirkoviç'e çevirecek. Celta Vigo'nun İsrail'li forveti Revivo ile Celtic'li Berkoviç de listedeki diğer iki alternatif isim. Revivo ile bir görüşme yapıldığı, ancak kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi olduğu için bu transferin zor olduğu bildirildi.

GÜRCAN BİLGİÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır