kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Tam isabet
Denizli'den gelen Yusuf, gole sürekli yakın duruyor, neticeyi değiştirmeye çok meraklı. Aynı çalımı atmıyor, süratli ve kıvrak

Transfer pazarında futbolcu talanı... Sezon sonu indirimli satışlar mı başladı diye düşünüyoruz. Ama ne bonservislerde, ne de alınan paralarda indirim var. Büyük takımların bütçeleri zarar gösteriyor. Kim ödeyecek bu paraları? Tabii kulüpler. Herkes borç batağında. Bu israftan kim sorumlu tutulacak? Nasıl olsa yöneticileri de aklayan çıkar.

Müdafaa sevmiyor
Yusuf transferin en gözde ismi. Başarılı bir sezon geçirdi. Adam ekarte etmedeki başarısı ve neticeye değiştirebilecek bir futbolcu olması, onu yıldız adayı yapıyor. F.Bahçe'ye transferi de onu yıldız yaptı bile.

Süratle ilgili bir sorunu yok. Çalım yeteneği de çok çeşitli. Aynı çalımı devamlı yedirmeye kalkmıyor. Rakibin zayıf yeri neresiyse oradan geçiyor. Gole her zaman yakın. Hem atıyor, hem attırıyor. Önümüzdeki sezon Yusuf'u ya yılın en iyi onbirinde veya hayal kırıklıkları listesinde göreceğiz. Çünkü o vasat oynayamaz.

Müdaafayı sevmiyor. Müdaafalar da onu sevmiyor. Güzel bir çekişme izleyeceğiz. Bu mücadeleyi Yusuf kazanırsa, F.Bahçe de kazanacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır