kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Erbakan'ı Almanya'da dazlaklar korudu
Almanya'da yapılan Milli Görüş toplantısına katılan Necmettin Erbakan'ın etrafında tamamı Alman dazlaklar etten duvar ördü

Almanya'nın Köln kentinde yapılan 6'ncı Milli Görüş Barış ve Kültür Şenliği'ne katılan Necmettin Erbakan, Alman dazlakların yakın koruması altındaydı. Stada gelişinden çıkışına kadar bir an olsun Erbakan'ın çevresinden ayrılmayan koruma ekibi dazlak Almanlar'dan oluştu. Korumalar arasında sarışın bayanlar da dikkat çekti.

Dazlaklar Erbakan'ın yanına kimseyi yaklaştırmamak üzere talimat almışlardı. Uyguladıkları sıkı koruma ve saçsız başlarıyla Neonazileri andıran dazlakların katı Alman disiplinindeki koruması Nazi dönemini andırdı.

Erbakan stada kırmızı renkli, üstü açık Toyota marka jiple geldi. Özel koruma şirketine bağlı 20 kişilik ekip aracın çevresini sararak, Milli Görüş taraftarlarının dahi yaklaşmasını önledi.

Hepsi yakın dövüş ustası olan koruma ordusu ne silah ne de jop taşıdı. Ellerinde telsizleri olan, kot pantolon giyen, tokalı kemer takan ve sırtlarında Security yazan siyah tişörtler olan korumalar bir olay durumunda saldırganları yakın dövüş teknikleriyle etkisiz hale getirmek üzere eğitim almışlardı. Koruma ordusunun en dikkat çeken yönü ise sarışın bayan korumalardı.

SOYKIRIM İDDİASI
Kürsüye davet edilen Alman konuşmacı Tilman Zülch'in "Bizim Almanlar Yahudiler'i katlettiler. Müslüman Türkler de Ermeniler'i katlettiler" sözleri tepki topladı. Milli Görüş temsilcileri olayı sessizlikle geçiştirdi. Ancak şeref tribünündeki Bosna temsilcisi yüksek sesle tepki gösterdi.

Ahmet ÖZAY


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır