kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Aşçının kötü kaderi
Cemil Tercan, evi terkeden karısıyla birlikte; çocuğunu, evdeki tüm eşyaları ve ameliyat olması için karısına verdiği 150 milyonu kaybedince soluğu mahkemede aldı

Bomboş evde karşılaştı
Kemerburgaz'da bir fabrikada aşçı olarak çalışan 34 yaşındaki Cemil Tercan, karısına bir süredir çektiği mide ağrısından ameliyat olup kurtulması için 150 milyon lira verdi. Geceleri çalışan Cemil Tercan bir sabah işinden döndüğünde bomboş bir evle karşılaştı. Karısı Lütfiye Tercan çocuğunu ve evin tüm eşyalarını alarak evi terketmiş, ardında da "Bizi artık arama. Oğlumla birlikte kendimize yeni bir hayat kuracağız" yazan bir mektup bırakmıştı.

"Ölümle tehtid ediyorlar"
Yapayalnız kalan Cemil Tercan, "Kimsenin yüzüne bakamıyorum. Herkes benim arkamdan, 'İşte karısı tarafından terkedilen adam bu' deyip dalga geçiyor" diyerek, Sarıyer Sulh Hukuk Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. 2 aydır karısının kayıp olduğunu söyleyen Tercan, "Karımı ve çocuklarımı çok seviyorum ancak karımın kardeşleri yolumu kesip ölümle tehdit ediyor. Özellikle oğlum Emre Can'ı çok özledim ama göremiyorum" dedi.

BEKİR BATU


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır