kapat

05.06.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Sabah Kitap
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Amcaoğlu Çakıcı'nın cephaneliği
KARTAL Cezaevi'nde tutuklu bulunan Alaattin Çakıcı'nın, Karagümrük Spor Lokali'nin kurşunlanması olayıyla ilgili aranan amcasının oğlu Nihat Çakıcı ile Ali Onsekiz cephanelikleriyle yakalandı.

Lokalin kurşunlanmasından sonra Çakıcı'nın adamları olduğu ileri sürülen Okan Erünal, Ahmet Çelik ve Müştak Çimenci yakalanmış, saldırının Nuriş lakaplı Karagümrük çetesinin lideri Nuri Ergin grubuna yönelik olduğunu iddia etmişlerdi. Onbeş gün sonra Zeytinburnu ve Gültepe'deki iki ayrı kahvehanenin kurşunlanması olayının ise Nuriş'in adamları tarafından misilleme yapıldığı iddia edilmiş ve 12 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı.

SERBEST BIRAKILDI
Üç ay önceki lokalin kurşunlanması olayının firari sanıklarını arayan polis, Nihat Çakıcı ile beraberindeki kişilerin Gemlik'te bir çiftlik evinde saklandığını belirledi. Düzenlenen operasyonda Çakıcı ile Onsekiz yakalanarak gözaltına alındı. DGM Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı Enver Çoban tarafından sorgulanan sanıklar serbest bırakıldı.

Cezaevinden kuryeli talimat
ÇAKICI'NIN adamlarından Kenan Ali Gürsel'i, Bayrampaşa Cezaevi'nde öldüren Hakan Çillioğlu'nun kurye olarak kullandığı sevgilisi Nesrin Filiz yakalandı. Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Eskişehir Cezaevi'nde tutuklu bulunan Çillioğlu'nu sık sık ziyarete giden sevgilisi Nesrin Filiz'i takibe aldı. Polis, sevgilisi Çillioğlu'ndan çete üyelerine iletilmek üzere notlar alan Filiz'in telefon görüşmelerini de dinlemeye aldı. Etiler'deki evinde yakalanan Filiz, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Serdar CANIPEK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır