kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Baykal dönüyor mu?
Genel Başkan Öymen'in Ankara'ya davet ettiği CHP İl Başkanları, topluca Deniz Baykal'a giderek "size ihtiyacımız var" dediler. Baykal da "Hep beraber partiye sahip çıkmalıyız" diye karşılık verdi

ANKARA- CHP'de, 2 gün Parti Meclisi (PM), 2 gün de CHP İl Başkanları olmak üzere 4 gündür sürdürülen toplantı dün bitti. Genel Başkan Altan Öymen'in çağrısıyla Ankara'ya gelen CHP İl Başkanları, önceki akşam Öymen'in yemek davetinden önce topluca Deniz Baykal'a giderek bağlılıklarını bildirdiler. Baykal'a partinin tekrar muhalefet yapabilmesi için kendisine gereksinim duyulduğunu söylediler. Baykal da İl Başkanlarına, "Hep beraber partiye sahip çıkmalıyız. Herkes her yerde çalışmalıdır. CHP'ye çok ciddi ihtiyaç duyuluyor" cevabını verdi. Bu ziyaret siyasi kulislerde "Baykal dönüyor mu?" spekülasyonu başlattı.

Yeniden yapılanma ve yapılacak muhalefetin tartışıldığı PM ve İl Başkanları toplantısında, Ecevit tartışması çıktı. MYK üyesi Algan Hacaloğlu, Genel Başkan Altan Öymen'i de eleştirdiği konuşmasında şöyle dedi: "Sayın Genel Başkanımız Altan Öymen bize, 'Sayın Ecevit'i eleştirmeyin' diyor. Kendisi de pek eleştirmiyor. Ama ben eleştireceğim. Sayın Ecevit, sağın güdümüne girdi. Parti olarak bunu gündeme getirip, sert muhalefet yapmalıyız."

Bu eleştiriye tepki gösteren Öymen ise "Ben Ecevit eleştirilsin demiyorum, eleştirilmesin de demiyorum. Ben Ecevit'le gereksiz polemiklere girilmemesini istiyorum" dedi.

Emin KOÇ


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır