kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  T¸rkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
KOÇ: (21 Mart-20 Nisan) Burcunuzdaki Ay'ın verdiği güvenle sevgi konularına coşkulu yaklaşabileceğiniz görülüyor. Yay'adik Pluton'un Ay'la açısının olumlu etkilerini yabancı yerlerle ilişkilerinizde artış olarak gözleyeceksiniz.
BOĞA: (21 Nisan-20 Mayıs) Kendinize güvensiz görünebilir ve sevdiklerinize karşı hislerinizi bastırma eğilimi gösterebilirsiniz. Yakınlarınızdan ilgi görebileceğiniz bu devrede duygusal paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz.
İKİZLER: (21 Mayıs-21 Haziran) Amaçlarınız ve idealleriniz üzerinde söz sahibi olmak isteyebileceğiniz bir gün. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ: (22 Haziran-22 Temmuz) Meslek yaşantınıza odaklanmak isteyebileceğiniz bugün, Boğa'daki Venüs ortak çalışmalarınızda güven sağlayabilir. Yeni tanışacağınız kimselerle duygusal yoğunlaşmalar yaşayabilirsniz.
ASLAN: (23 Temmuz-23 Ağustos) Bugün Pluton'un Koç'taki Ay'la oluşturduğu uyumlu açı, dikkat toplayabileceğinize işaret ediyor. Sevgi konusunda çok hoş gelişmeler olabilir.
BAŞAK: (24 Ağustos-23 Eylül) Bugün Boğa'daki gezegenlerden aldığınız destekle birçok işi bir arada yapabilirsiniz. Yabancı ortamlarda ilginizi çekebilecek kimselerle tanışmanız mümkün.
TERAZİ: (24 Eylül-23 Ekim) Bugün her konuda pozitif olabilir ve ikili ilişkilerinizden aldığınız olumlu destekle güne devam edebilirsiniz. Karşıt burcunuzdaki Ay, duygusal ilişkilerinizdeki paylaşımcı yönünüzü vurguluyor.
AKREP: (24 Ekim-22 Kasım) Bugün rutin işlerinizde becerikli olabilir fakat beklenmedik koşullarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı çalışarak zorlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.
YAY: (23 Kasım-21 Aralık) Burcunuzdaki Pluton'un Koç'taki Ay'la yaptığı olumlu açı nedeniyle, görüntünüzle dikkat çekebilirsiniz. Aşk ve sosyal yaşamınızda beklenmedik fırsatlar yakalayabileceğiniz bugün, çekiciliğinizden faydalanın.
OĞLAK: (22 Aralık-20 Ocak) Koç'taki Ay'ın etkisiyle kendinizi güvenliğinize ve anılarınıza bağımlı hissedebileceğiniz görülüyor. İhtiyaçlarınız sizi her zamankinden daha çok yönlendirebilir.
KOVA: (21 Ocak-19 Şubat) Sizin için ön planda olan konuların başında yakın çevreyle olan ilişkileriniz geliyor. Sevdiklerinizle olan ilişkilerinizin daha duygusal bir boyutta gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.
BALIK: (20 Şubat-20 Mart) Bugün Ay, size idealleriniz konusunda gerekli cesareti verirken fazla enerjinizi olumlu bir şekilde dengelemeniz konusunda uyarıyor. Paylaşımlarınız ve kaynaklarınız konusunda kararlar alabilir.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır