kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Çinli Sivaslı ortaklığı
'Sivaslı Cindy' lakaplı manken Tülin Şahin, dövüş filmleriyle tanınan Çinli sanatçı Jackie Chan'in son filminde başrolde oynayacak

CINDY Crawford'a olan benzerliği sayesinde 'şöhret kuşunu kafesleyen' manken Tülin Şahin, dövüş filmleriyle tanınan dünyaca ünlü Çinli sanatçı Jackie Chan ile aynı filmde rol alacak. atv'de yayınlanan "Tatlı Kaçıklar" adlı dizide canlandırdığı Amerikalı top model rolüyle dikkat çeken manken, "En büyük avantajım, yabancı dilimin olması. Danimarka'da pek çok reklam filminde oynadım, mankenlik yaptım. Bu filmde başarılı olup, Türk sanatçılara Avrupa kapılarını açacağım" diye konuştu.

ŞAHİN, çekimlerine Temmuz ayında İstanbul'da başlanacak, daha sonra da Japonya'da devam edecek olan "Accident Al Spy" adlı filmde mafya üyesi genç bir kadını canlandıracak. Jackie Chan'in tam 20 yıldır asistanlığını yapan Teddy Chen'in yöneteceği film için geçtiğimiz perşembe günü sözleşme imzalayan Tülin Şahin; "Teklif bana Metro Politan Dame aracılığıyla geldi. Jackie Chan'in yeni çekeceği filmin mekanını İstanbul olarak seçmesi üzerine Türkiye'den bir bayan sanatçı aramaya başlamışlar. Beni katalogtan beğenmişler. Yönetmenin en önemli tercih nedeni ise benim yabancı dilim olmuş" dedi.

Ali ÖZTÜRK


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır