kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
'Tek sorumlu Beyaz'
Yılmaz Erdoğan "Aramızda Demet Şener'le ilgisi olan Beyaz'dı. Şener'in adı geçince Beyaz'ın saygınlığı koruması ve konuyu kapatması gerekirdi" dedi

Reha Muhtar'ın programında bir araya gelen ve Demet Şener'in adı geçince aralarında şakalaşıp alay eden erkek sanatçılar başarılarıyla kendilerini takdir eden kadınların bile tepkisini çektiler. Sanatçıların anneleriyle yaptıkları konuşmaları sempatiyle izlediklerini söyleyen kadınlar, aynı sanatçıların ikinci kez bir TV programında bir kadın sanatçının adı etrafında yaptıkları espri ve gülüşmelerin bu sempatiyi de yok ettiğini belirtiyorlar. Daha önce benzer bir konuşma Ali Kırca'nın programında geçmiş, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Beyaz, Demet Şener'in adı geçer geçmez aralarında espriler yapıp gülmüşlerdi.

"KÖTÜ ÖRNEK"
Programdaki konuşmalara tepki gösteren kadınlar ise kızgınlıklarını "Beğenilen sanatçıların, başka konu yokmuş gibi başbaşa oturup dedikodu yapmaları, üstelik bütün Türkiye'nin gözü önünde bir kadın sanatçı aradaşlarını çekiştirmeleri hiç de hoş değil. Örnek olmaları gerekirken kötü örnek oluyorlar" sözleriyle dile getiriyorlar. Aynı programda Okan Bayülgen "Bu tür konuşmalar kadınlara zarar veriyor. Ben bu konularda konuşmam" diyerek en doğruyu yaptı." Olay hakkında ne düşündüğünü sorduğumuz Beyazıt Öztürk Van'a hareket etmeden önce şunları söyledi;

"DEMET'İ SEVERİM"
"Ali Kırca'nın programında 'Üçünün ortak özelliği' dendi ama biz yorum yapmadık, sadece gülüşmeler oldu. Reha Muhtar'ın programında ise Yılmaz Erdoğan 'Benim Şener'le hiçbir ilişkim olmadı' deyince Okan'la Mehmet Ali "Bizim de" diye atıldılar. Ben de "Benim de olmadı" diyerek espri yaptım. Burada asıl hata program yapımcısının görüntülerimizin altına Demet Şener resmini koymasıydı. Okan'ın 'Ben kadınları malzeme yapmam' demesi bizi zor duruma düşürdü, bunu programdan sonra kendisine de söyledik zaten. Okan da Deniz Akkaya hakkındaki sorulara cevap vermek istemiyor. Ben de aynı şekilde birlikte olduğum kadınların isminden sözetmek istemiyorum.

Aslında bu tümüyle abuk bir konu. Basın da bu yanlışlığa katkıda bulunuyor. Bir kadının yanına, ..... Beyaz'ın ex'i yazmaları beni de kızdırıyor. Benim, arkamdan kızların koştuğu klibimin verdiği mesaj da budur. Bu ülkede hiçbir kadının erkeğin üstüne atladığını görmedim ben. İnsanlar imza alıyor, resim alıyor, ama kimsenin üstüne atlamıyor. Oysa mesela Tarkan'ın, Özcan Deniz'in kliplerinde bu espri var. Herkes "Ben çıkmadım" deyince "Ben de çıkmadım" dedim ama konunun bu kadar uzayacağını tahmin etmedim. Kim olursa olsun konuşmam, kaldı ki, Demet benim birlikte gülebildiğim, sevdiğim bir arkadaşımdır."

Yılmaz Erdoğan ise bu konuda tek sorumlunun Beyaz olduğunu söyleyerek kendisinin okka altına gitmesine ateş püskürüyor;

"NEDEN BEN?"
"Bu konunun iki mağduru var, biri Demet Şener, diğeri benim. Ben espri olduğu için ve her yerde karşıma bu soru çıktığı için güldüm. Yani gülmemin kimseyle ilgisi yok, sinirlerim bozuldu artık. Bunu söyleye söyleye yaşladım. Benim Demet Şener'le hiçbir ilgim olmadı. İlgisi olan Beyaz'dır, onun için de Şener'in adı geçince konuyu kapatması, saygınlığı koruması gereken Beyaz'dır.

Başından beri bu iddia var ve ben hep reddediyorum. Neden dönüp dolaşıp yine bana soruluyor anlamıyorum. Erkeklerin eski arkadaşları, ilişkileri hakkında konuşmalarını da onaylamam. Bugüne kadar çıktığım kadınlardan, eğer biliniyorsa, resimlenmişse hep saygıyla bahsettim. Birlikte görünmemişsek zaten hiç söz etmem. Belki aksini de iddia etmem ama konuşmam da. Tekrar söylüyorum, Demet Şener'le çıkmadım."

DEMET NE DİYOR?
Sadece Beyazıt Öztürk'le arkadaşlık yaptığını ifade eden Demet Şener, "Hem bir kadın, hem de bir sanatçı olarak gündeme bu şekilde gelmek istemiyorum. Tanınmış bir kişi olduğum için kimle birlikte çalışsam veya görünsem hemen sevgilisi diyorlar. Aslında öyle bile olsa bir ilişki sadece iki kişiyi ilgilendirir ve öyle kalmalıdır. Bu konuşmaları çok çiğ ve çirkin buluyorum. Kendi gayretimle aldığım araba için bile bir gazete "Bu arabayı kim aldı" diye sordu. Yani bir kadın arkadaşlık edince veya araba alınca böyle mi olacak" dedi.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır