kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Sessiz sedasız hizmet yaptık
Beykoz Belediye Başkanı: "Şov yapmadan, sadece halkı düşünerek hizmet ettik. Aynı tutum sürecek."

KOLTUĞA oturduğundan bu yana çok sayıda hizmete imza attıklarını hatırlatan Beykoz Belediye Başkanı Alaaddin Köseler, "Ancak medyada fazla görünmek istemediğimiz için bunları malzeme yapmadık. Sadece sessiz sedasız hizmet etmeyi amaçladık. Yapılan hizmetlerin değerlendirmesini halka bıraktık" diyor. Beykoz Belediye Başkanı, bir yıllık sürede gerçekleştirdikleri hizmetleri SABAH-İSTANBUL'a anlatırken şunları sıralıyor:

KAVACIK YOLU
Beykoz sahili başta olmak üzere; Paşabahçe, Kanlıca, Anadoluhisarı ve Göksu'yu Kavacık'a, Riva'ya ve Şile'ye bağlayan bağlantı yolunun bitirilmesi için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettik. Bu yol hizmete girdiğinde ulaşım açısından büyük bir rahatlama sağlanacak. Kavacık Kavşağı da hizmete girme aşamasına getirildi.

ORMANA KORUMA
İlçemizin yüzde 83'ü orman olması nedeniyle İstanbul'un akciğeri olma özelliğini taşıyor. Bakanlık ile yaptığımız protokol ile ormanlarımızı talandan kurtardık, koruma altına aldık. Belediye çalışanların maaşlarını kendi imkanlarımızla şimdiye kadar hiç aksatmadan ödedik. Bunu hiç borç almadan yaptık. Bu açıdan çok büyük bir kıvanç duyuyoruz.

ÇÖZÜM MASASI
Belediyemize intikal eden herhangi bir problem ya da halkımızın dileği çözüm masasına ulaştığında; bilgili, tecrübeli, güleryüzlü ve bu konuda eğitimli personelimiz tarafından en kısa sürede çözüme kavuşturuluyor. Sonuçtan müracat sahibi mutlaka haberdar ediliyor. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi ile işbirliği yaparak yaz aylarında çeşitli dallarda sportif aktiviteler düzenliyoruz.

Geçmiş yönetimlerin de büyük önem verdiği 1/5000 ölçekli imar planını Büyükşehir Belediyesi'nden geçirdik. 3 Numaralı Koruma Kurulu'nun onayını bekliyoruz. Düzenli yapılaşma için önemli bir adım atılacak.

HALKA DESTEK
Beykoz, 17 Ağustos depreminden sonra zemininin sağlamlığı, tabiatla tarihin iç içe olması ve ulaşım kolaylıkları nedeniyle pek çok ailenin ilk tercihi haline geldi. İlçemize halen yoğun göç sürmektedir. Belediye olarak dışarıdan Beykoz'a taşınanlara gerekli her türlü desteği sağlıyoruz. Halkın istediği tüm hizmetleri en iyi koşullarda vermeyi amaçlıyoruz.

Ücretsiz sağlık taramaları yaptık
Beykoz'da diğer alanlarda olduğu gibi sağlık hizmetlerine de büyük önem verdik. Taramaların yanı sıra Hepatit B ve çocuk felci aşıları yaptık. Çeşitli kurslar açarak; menopoz dönemi ve bu dönemde ortaya çıkan östrojen eksikliği, kalp rahatsızlıkları, psikolojik rahatsızlıklar, rahim-meme kanseri konularında kadınlara bilgi sunduk. Bunları sürdüreceğiz.

Yeni projeler
Kavacık Parkı, Göksu Parkı, Huzurevi, Kiremitdere Parkı ve Ticaret Merkezi yeni dönemde gerçekleştireceğimiz projeler arasında bulunuyor. Bu projeleri en kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Bunlar çok büyük ihtiyaç. Halkımız böylece yeni hizmet üniteleri kazanacak.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır