Somon tartare: Minik parçalara doğranıp yumurta sarısı, soğan ve diğer baharatlarla karıştırılarak hazırlanan çiğ somon balığı...
Terrine: Et, balık ya da kabuklu deniz hayvanlarının karışımıyla hazırlanan, terrine kabında pişirilen ve genel olarak soğuk servis edilen bir yemek..
İsli tavuk: Odun isinde pişirilmiş tavuk..
Fetucine: Yassı ve yaklaşık 1 cm eninde uzun makarna.
Julienne: 2 mm en ve 3 cm boyunda doğranan herhangi bir malzemeye "Julienne şeklinde kesilmiş" deniyor.
Creme brulee: Yumurta sarısı ve sütle hazırlanan bir tatlı. Soğuduktan sonra üzerine kahverengi şeker dökülüyor ve salamander altında çok hızlı kızdırılıp katı bir karamel haline getiriliyor.
Eğer Akdeniz lezzetlerini seviyor ve yeni bir mekanı tanımak istiyorsanız "La Coupole de Bebek"e gitmelisiniz. Adres: Manolya Sokak NO: 18 Bebek
TEL: 265 15 05