kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Bombacı Tekin'in maskesi düştü
"Tekin" kod adlı bombacı Ferhan Özmen'in yakın akrabaları devletin önemli noktalarında görevli...

FERHAT Özmen... UMUT operasyonunun ortaya çıkarttığı bulgular ışığında, Selam Gazetesi'nin eski sahibi Hasan Kılıç'ın ifadesiyle yakalandı. Ankara'da öbeklenen "Kudüs Komandoları" örgütünün elebaşıydı. Ve ilk bulgulara göre Kışlalı suikastının zanlısı. Ancak, kendi itirafları, Özmen'in sadece Kışlalı'nın değil, Mumcu, Üçok ve Aksoy suikastlarının da baş aktörü olduğunu ortaya koydu. Peki neydi Ferhan Özmen'i bu kadar "tekin" ve "revaçta" kılan?

Polis, kısa sürede bu sorunun cevabını buldu. Bombacının yakını olduğu tespit edilen önemli mevkilerdeki kişilerin listesi hazırlandı. Çıkan tablo etkileyiciydi. Eniştesi Rıfat Uğurlu, Çankaya Köşkü'nün kadrolu şoförü çıktı. Kız kardeşi Kader Uğurlu ise Emniyet'in Kulak, Burun, Boğaz ve Cerrahi Bölümü'nün hemşiresi. Amcasının damadı olan İsmail Hakkı Koçar ise GATA'da doktor.

Bu bilgiler polisi şaşırtırken yeni bir gelişme yaşandı. Özmen sorgulama sırasında dayısının oğlu İlhami Polat'ın adını verdi. Bu kişinin ismini araştıran uzman polisler bir sürprizle karşılaştı. Takip edilen kişinin Umut Operasyonu'nu başlatan ve koordine eden Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi kadrosunda görev alan komiser olduğu ortaya çıktı.


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır