kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Hücre eve baskın
Erzurum'da Hizbullah'a ait hücre eve düzenlenen baskında 1 Hizbullahçı ölü, 1'i yaralı olarak ele geçirildi. Operasyonda bir polis memuru şehit oldu.

ERZURUM Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, bir ihbarı değerlendirerek, Hizbullah adına faaliyet gösteren bir hücre evine önceki gece baskın düzenlediler. Karskapı semtinde Karşıyaka Apartmanı'nın ikinci katında bulunan hücre eve saat 02.00 sıralarında operasyon düzenleyen polisler, evde bulunan kişilere "Teslim ol" çağrısında bulundu.

İNAN'IN TALİMATINA UYDULAR
Ancak örgüt üyeleri, Hizbullah'ın tutuklu bulunan beyni Hacı İnan'ın "Teslim olmayın, çatışın" talimatıyla hareket edip, polise ateş açtılar; el bombası atarak karşılık verdiler. Atılan el bombasında Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Nejat Uzun adlı polis memuru şehit olurken, Alpaslan Keskin, Süleyman Korkmaz ve Zeki Özduman adlı polis memurları da yaralandı,

2 POLİS MEMUR YARALANDI
Yarım saat süren çatışmada örgütün Doğu Anadolu Bölgesi sorumlusu olduğu bildirilen Ağrı Diyadin nüfusuna kayıtlı Mehmet Koç isimli militanı ölü olarak ele geçirilirken, Nihat Özlem adlı militan ise yaralı olarak yakalandı. Yaralı polis memurları tedavi altına alındı.

Kenan TAŞKIN-Murat AVAR-Sinan AYDIN


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır