kapat

29.05.2000
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
Magazin
Superonline
Sabah Künye
Atayatirim
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
E-Posta

Turkport
1 N U M A R A
Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 2000
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
İşte gerçek kara melek!
Hülya Cerit, önce evinde kaldığı Şehriban İzler'in erkek arkadaşı ile arasını bozdu; 'evimden çık' uyarısını alınca da evdeki her şeyi kırdı, parçalara ayırdı

TELEVİZYON dizisinden tanıdığımız 'Kara Melek' tiplemesi, gerçek hayatta kendini gösterdi. Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Şehriban İzler, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki evinde misafir ettiği arkadaşı Hülya Cerit'in gazabına uğradı. Erkek arkadaşı ile aralarına girdiğini iddia ettiği Hülya Cerit'i uyaran Şehriban İzler, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. İzler'in olmadığı bir gün eve gelen Hülya Cerit, arkadaşının iç çamaşırlarını kesti, evdeki tüm elektrikli aletleri kırdı.

'ÇAMAŞIRLARIMI KESTİ'
Evinin halini görür görmez Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak Hülya Cerit'ten şikayetçi olan İzler olayları şöyle anlattı:

"Eğitimim için Adana'dan İstanbul'a geldim. Çocukluğumdan beri tanıdığım Hülya, 3 ay kadar önce beni aradı ve ev bulana kadar bende kalmak istediğini söyledi. Aynı şeyi annesi de benden istedi. Kabul ettim. Hülya eşyaları ile geldi. Evime yerleşti. Fakat bir süre sonra erkek arkadaşımla aramı bozdu, ona asılmaya başladı. Ben de bu nedenle onunla tartıştım. Tartışmadan sonra evi terk etti. Fakat eşyaları bendeydi. Ben evimin giriş kapısının kilidini değiştirdim. Bir gün eve geldiğimde evimin kapısının açıldığını ve içeride çok sayıda erkek ile Hülya'nın olduğunu gördüm. Korktum içeri girmedim. O gece akrabalarımda kaldım. Evi arayıp Hülya ile konuştum ve bana eşyalarını alıp gideceğini söyledi. Bunun üzerine ertesi gün eve geldim. Kapı kilidinin değiştirilmiş olduğunu gördüm. Çilingire kapıyı açtırdım. İçeri girince şok oldum. Çünkü evde sağlam hiçbir şey kalmamıştı."

AYAKKABIYA TUZRUHU
Genç kız, iç çamaşırlarından elbiselerine, elektrikli süpürgeden telefonlara kadar her şeyin parçalandığını belirterek cep telefonunun, altınlarının ve evdeki 35 milyon liranın Cerit tarafından alındığını söyledi.

Şehriban İzler, evinde sağlam hiçbir eşyasının kalmadığını belirterek, "Ayakkabalarımı, çantalarımı, bütün elbiselerimi makasla kesmiş. Ayakkabılarımın içine tuzruhu doldurmuş. Evdeki elektrikli ev aletlerinin hepsinin kablolarını kesmiş, sandalyeleri kırmış. Bütün oyuncak ve süs eşyaları ile ders notlarımı da kesmiş. Buzdolabını ketçap ile süslemiş. Dolaptaki yiyecekleri çöpe atmış. Deli olmalı" diye konuştu.

Saniye ERGÖNÜL


Copyright © 2000, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır